Vores behandlere

Anne-Birgitte Reersted

Tandlæge/Klinikejer

Anne-Birgitte Reersted

Kandidat fra Københavns Tandlægeskole 2004. Ansat tandlæge i privat praksis fra 2004-2021. Klinikejer af Frederiksberg Tandlægerne juli 2021. Har solid erfaring indenfor plastbehandlinger, fast protetik, rodbehandlinger, kirurgi og almen tandpleje. Videreuddanner sig løbende og har interesse inden for genopbygning af det slidte tandsæt. Certificeret i Invisalign, Straightsmile og ClearCorrect.

Kasper Moos Hansen

Tandlæge

Kasper Moos Hansen

Kandidat fra Københavns Tandlægeskole i 2018. Ansat hos Frederiksberg Tandlægerne siden 2018. Kasper har tidligere undervist tandlægestuderende i fyldningsterapi og rodbehandlinger, samt i at lave broer og kroner på de afsluttende semestre på Tandlægeskolen, Københavns Universitet. Kaspers interesser spænder vidt men fokuserer sig primært på rodbehandlinger, plastfyldninger herunder opbygning af slidte tænder, kirurgi samt fast og aftagelig protetik (kroner, broer og proteser).

Mette Lanng Jensen

Tandlæge

Mette Lanng Jensen

Kandidat fra Københavns Tandlægeskole 1997. Ansat hos Frederiksberg Tandlægerne i 2009. Mette er en meget omhyggelig og dygtig all-round tandlæge, der løbende videreuddanner sig. Mette har stor rutine og erfaring med alle typer behandlinger, men har særligt fokus på plastbehandling, kosmetisk behandling, rodbehandlinger, fast protetik (kroner og broer) samt protesebehandlinger og bidskinner. I 2023 begyndte Mette at undervise tandlægestuderende på Tandlægeskolen, Københavns Universitet. Mette har desuden stor erfaring med og er dygtig til at behandle tandlægeangste patienter.

Daniel Krøier

Tandlæge

Daniel Krøier

Kandidat fra Københavns Tandlægeskole i 2007. Ansat hos Frederiksberg Tandlægerne siden 2015. Daniel er en rutineret tandlæge med særligt fokus på implantatbehandlinger og kirurgi. Derfor har han siden årsskiftet 20/21 valgt på klinikken kun at beskæftige sig med denne del af tandlægefaget. Daniel har siden han blev færdig med tandlægeuddannelsen videreuddannet sig kontinuerligt i ind- og udland i primært implantatbehandlinger, knogleopbygninger og almen kirurgi.

Lærke F. Andersen

Tandlæge

Lærke F. Andersen

Kandidat fra Københavns Tandlægeskole i 2019. Ansat hos Frederiksberg Tandlægerne siden dec 2023. Arbejder samtidig i skoletandplejen og har opnået god erfaring med behandling af børn. Lærke er meget rolig og dygtig all-round tandlæge, og er god til at behandle patienter med tandlægeskræk. Som resten af teamet sørger Lærke for løbende efteruddannelse.