ClearCorrect

Hos Frederiksberg Tandlægerne er vi certificeret til at udføre kosmetiske
tandbehandlinger med bøjle systemet ClearCorrect.

Tandbøjle

Et smukt smil kan give selvtillid, selvværd og glæde. Går du og overvejer at få rettet dine tænder med en tandbøjle, fordi du ikke er tilfreds med dit smil? Har du en eller flere tænder, som sidder skævt? Så kan vi hjælpe dig, så du får det smil, du altid har drømt om!

Tandbøjlen er designet, så den næsten ikke ses. Behandlingerne strækker
sig i de fleste tilfælde over relativt kort tid i forhold til konventionelle
bøjlebehandlinger, der kan strække sig over flere år. Behandlingerne har den
fordel, at man med en næsten usynlig bøjle kan behandle hele tandsættet.
Ved komplicerede behandlingsbehov samarbejder vi med specialtandlæger,
som udfører de mere omfattende behandlinger med bøjler.

Komfortabel og behagelig

Usynlig at gå med

Effektiv retning af tænder

Let at bruge

Få rettet tænder

Hvis du tænker på at få rettet dine tænder, er ClearCorrect måske lige noget for dig. ClearCorrectalignere er komfortable, aftagelige, næsten usynlige, og det bedste af det hele er, at de virker uden at påvirke din dagligdag. Spis hvad du vil, børst tænder og brug tandtråd som normalt og få rettet tænder uden at nogen ved, at du er i behandling – det er så enkelt.

ClearCorrect-alignere er fremstillet af flere lag medicinsk plast, der er udviklet i løbet af adskillige års forskning og forsøg. Resultatet er en fantastisk, gennemsigtig og elastisk aligner, der retter tænderne effektivt. Med et ord: smart.

ClearCorrect alignere er mere komfortable end bøjler, og takket være deres særlige trimlinje og materiale er de også mere effektive og komfortable end mange andre alignere på markedet.

Kom nemt igang:

Undersøgelse
Tandlægen vil evaluere dit smil ved at tage fotos og aftryk (sædvanligvis med en 3D-scanner) og undersøge din generelle tandsundhed.

Din behandlingsplan
Dernæst samarbejder tandlægen med teamet hos ClearCorrect for at udarbejde din digitale behandlingsplan – strategien for hvordan dine tænder skal bevæge sig og hvilke teknikker din tandlæge skal bruge for at flytte dem. Når den er klar, får du den vist, og du vil kunne se dit planlagte smil, selv inden behandlingen er startet.

Din behandling
Når dine alignere er færdige, vil din tandlæge kontrollere pasformen og give dig yderligere instruktioner baseret på din unikke behandlingsplan.

Herfra er din opgave enkel:
Gå med dine alignere i 22 timer hver dag og forvandl dit smil!

(Gratis forundersøgelse)

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe og bestille en tid i klinikkens åbningstid eller kontakte os i kontaktfeltet herunder. Vi er klar til at hjælpe dig.