Ny Patient

Hos Frederiksberg Tandlægerne er nye patienter altid velkomne. Vi gør os meget umage for, at du føler dig godt tilpas og tryg fra første besøg, hvor vi bruger tid til at tale om dine forventninger. Din tandlæge laver en grundig undersøgelse af dine tænder, dit tandkød, dine slimhinder i munden, tyggemuskler og dit kæbeled.

Hvis du har tandproblemer, som kræver behandling, laver vi et prisoverslag. På den måde ved du præcis, hvad der skal laves, samt hvad du kan forvente, det koster.

Vi hjælper dig med at overføre din journal og dine røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge, så du slipper for at skulle bruge tid på det. Du må også meget gerne oplyse navnet og adressen på tandlægen, allerede når du bestiller tid.

Første gang du kommer på klinikken bedes du venligst medbringe dit sygesikringskort.

Hvis du er pensionist og har et helbredstillægskort, må du også meget gerne huske at medbringe det, gerne sammen med opdateret liste med den medicin du eventuelt indtager. Så sikrer vi os nemlig, at vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Se under priser for at læse om betalingsbetingelser og politik ved afbud og udeblivelser.

Hos os er du altid i gode hænder – Vi ser frem til at møde dig!

Din tandlæge på Frederiksberg

Vi gør os meget umage for, at vores patienter føler sig trygge, samt at behandlingerne foregår i en personlig atmosfære. Vi får dejlig, positiv feedback fra vores søde patienter. De fleste nye patienter henvender sig til klinikken via anbefalinger.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe og bestille en tid i klinikkens åbningstid eller kontakte os i kontaktfeltet herunder. Vi er klar til at hjælpe dig.