Vores tandlæger


Maria Gade Strandgaard

Tandlæge

Kandidat fra Københavns Tandlægeskole i 1996. Indehaver af klinikken siden 2007. Har undervist på Københavns Tandlægeskole, Afdelingerne for Parodontologi og Tandsygdomslære. Forhenværende partner i tandlægeklinikken på Jagtvej 101. Har også arbejdet i skoletandplejen. Stor erfaring og kompetence indenfor alle fagets aspekter, i særdeleshed indenfor parodontologi. Fokus på kosmetisk tandpleje.


Kasper S. Hansen

Tandlæge

Kandidat fra Københavns Tandlægeskole i 2018. Ansat hos Frederiksberg-Tandlægerne siden 2018. Kasper har høj faglig standard i alle typer af behandlinger. Han underviser tandlægestuderende i fyldningsterapi og rodbehandlinger, samt i at lave broer og kroner på de afsluttende semestre på Tandlægeskolen, Københavns Universitet.

Han deltager løbende i diverse kurser i ind- og udland (bl.a. hos Dawson Adcademy) for at holde sig opdateret med den nyeste viden. Han har blandt andet efteruddannet sig i at opbygge slidte tandsæt og reetablere et sundt bid.

Kaspers interesser spænder vidt men fokuserer sig primært på rodbehandlinger, plastfyldninger herunder opbygning af slidte tænder, kirurgi samt fast og aftagelig rehabilitering (kroner, broer og aftagelig protetik).

I vil altid møde Kasper på klinikken som rolig, imødekommende og grundig.


Priscila Corraini

Tandlæge

Billede på vej!

Ansat på klinikken i 2021. Priscilla er sideløbende med arbejdet hos Frederiksberg-Tandlægerne tilknyttet Københavns Tandlægeskole. Hun har foruden en bred videnskabelig baggrund mere end 10 års erfaring fra privat praksis fra Brasilien samt Danmark.

Uddannet tandlæge fra Saõ Paulos Universitet (USP) i 2001. Efter tandlægeuddannelsen taget mastergrad i både parodontologi i 2005 og protetik i 2011 ved USP. PhD fra Aarhus Universitet, Postdoc stilling på Klinisk Epidemiologisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital. Priscila har som afdelingstandlæge på Parodontoseafdelingen på Aarhus universitet undervist tandlægestuderende i bl.a. parodontosekirurgi.

Priscilla har en meget indgående viden om og stor interesse i arbejdet med både parodontose og protetik (kroner/broer og proteser). Hun har været foredragsholder på adskillige Tandlægekongresser samt forfatter og medforfatter på mange videnskabelige artikler.

Priscilla er en meget kompetent, behagelig og omhyggelig tandlæge.


Mette Lanng Jensen

Tandlæge

Kandidat fra Københavns Tandlægeskole 1997. Ansat hos Frederiksberg-Tandlægerne i 2009. Mette Lang Jensen er en meget omhyggelig og dygtig all-round tandlæge, der løbende videreuddanner sig. Hun har bl.a. taget efteruddannelse i at rehabilitere slidte tandsæt.

Mette har stor rutine og erfaring med alle typer behandlinger, men har særligt fokus på plastfyldningsbehandling, kosmetisk behandling, rodbehandlinger, fast protetik (kroner og broer) samt protesebehandlinger og bidskinner.

Mette har desuden stor erfaring med og er dygtig til at behandle tandlægeangste patienter samt børnepatienter.


Linh Vy Truc

Tandlæge

Kandidat fra Århus Tandlægeskole i 2008 og ansat hos Frederiksberg-Tandlægerne siden 2009 Forinden ansættelsen arbejdede Linh i et implantatcenter i Nordjylland samt i Brøndby kommunale tandpleje.

Linh uddanner sig løbende og er en meget dygtig allround tandlæge. Hun har bl.a. efteruddannet sig i større rekonstruktioner med plast, bl.a. af det slidte tandsæt. Linh har fokus på rodbehandling, bidfunktion, kosmetisk tandpleje, almindelig fyldningsterapi og den tandlægeangste patient.

Hun er utroligt afholdt af sine patienter for sit rolige væsen og sine kompetente behandlinger.


Daniel Krøier

Tandlæge

Kandidat fra Københavns Tandlægeskole i 2007. Ansat hos Frederiksberg -andlægerne siden 2015.
Daniel er en rutineret tandlæge med særligt fokus på Implantatbehandlinger og kirurgi, derfor har han siden årsskiftet 20/21 valgt på klinikken kun at beskæftige sig med denne del af tandlægefaget. Daniel siden han blev færdig med tandlægeuddannelsen videreuddannet sig kontinuerligt i ind- og udland i primært i implantatbehandlinger, knogleopbygninger og almen kirurgi.

Daniel er meget kompetent, venlig og rolig og har erfaring i behandling af patienter med tandlægeskræk. Klinikkens tandlægepatienter med behov for gængs tandbehandling, som hidtil har gået regelmæssigt hos Daniel, tilbydes fremover tider hos klinikkens øvrige dygtige tandlæger.


Caroline Lorck

Tandlæge

Uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole i 2010. Ansat hos Frederiksberg-Tandlægerne siden 2016.

Da Caroline er certificeret Invisalign-tandlæge, har hun fra årsskiftet 20/21 valgt at begrænse sine behandlinger på klinikken til Invisalign-behandlinger. Invisalign-behandlinger er tandretning med usynlige bøjler. Klinikkens tandlægepatienter med behov for gængs tandbehandling, som hidtil har gået regelmæssigt hos Caroline, tilbydes fremover tider hos klinikkens øvrige dygtige tandlæger.

Finansering

Vi er klar over at det kan være en større udskrivning at få foretaget visse tandbehandlinger, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpress.

Vi ved også af erfaring, at mange risikerer at stå i en akut situation, som kræver handling her og nu. Når du skal have lavet en større tandbehandling, dækker de eksisterende tilskudsordninger ofte kun delvist eller slet ikke

Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling. Mange af vores patienter vælger at få lavet en afbetalingsordning.

På den måde kan du afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien.

Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din tandbehandling på denne side.

Patientvejledninger

Herunder kan du se de patientvejledninger vi stiller til rådighed for dig som patient før og efter de forskellige behandlinger.

Patientvejledning

Rabatordninger

Studerende med et gyldigt studiekort kan hos os få 15 % studierabat på de frie ydelser, altså de tandbehandlinger, hvor man ikke får sygesikringstilskud.

Vi tilbyder også firmarabat til virksomheder.

Kontakt klinikken, hvis du vil høre mere om vores priser og rabatordninger.