Vores tandlæger


Anne-Birgitte

Tandlæge/Klinikejer

Kandidat fra Københavns Tandlægeskole 2004. Ansat tandlæge i privat praksis fra 2004-2021. Klinikejer af Frederiksberg-Tandlægerne juli 2021. Har solid erfaring indenfor plastbehandlinger, fast protetik, rodbehandlinger, kirurgi og almen tandpleje. Videreuddanner sig løbende og har interesse inden for genopbygning af det slidte tandsæt. Certificeret i Invisalign og Straightsmile.


Mette Lanng Jensen

Tandlæge

Kandidat fra Københavns Tandlægeskole 1997. Ansat hos Frederiksberg-Tandlægerne i 2009. Mette Lang Jensen er en meget omhyggelig og dygtig all-round tandlæge, der løbende videreuddanner sig. Hun har bl.a. taget efteruddannelse i at rehabilitere slidte tandsæt.

Mette har stor rutine og erfaring med alle typer behandlinger, men har særligt fokus på plastfyldningsbehandling, kosmetisk behandling, rodbehandlinger, fast protetik (kroner og broer) samt protesebehandlinger og bidskinner.

Mette har desuden stor erfaring med og er dygtig til at behandle tandlægeangste patienter samt børnepatienter.


Kasper S. Hansen

Tandlæge

Kandidat fra Københavns Tandlægeskole i 2018. Ansat hos Frederiksberg-Tandlægerne siden 2018. Kasper har høj faglig standard i alle typer af behandlinger. Han underviser tandlægestuderende i fyldningsterapi og rodbehandlinger, samt i at lave broer og kroner på de afsluttende semestre på Tandlægeskolen, Københavns Universitet.

Han deltager løbende i diverse kurser i ind- og udland (bl.a. hos Dawson Adcademy) for at holde sig opdateret med den nyeste viden. Han har blandt andet efteruddannet sig i at opbygge slidte tandsæt og reetablere et sundt bid.

Kaspers interesser spænder vidt men fokuserer sig primært på rodbehandlinger, plastfyldninger herunder opbygning af slidte tænder, kirurgi samt fast og aftagelig rehabilitering (kroner, broer og aftagelig protetik).

I vil altid møde Kasper på klinikken som rolig, imødekommende og grundig.


Linh Vy Truc

Tandlæge

Kandidat fra Århus Tandlægeskole i 2008 og ansat hos Frederiksberg-Tandlægerne siden 2009 Forinden ansættelsen arbejdede Linh i et implantatcenter i Nordjylland samt i Brøndby kommunale tandpleje.

Linh uddanner sig løbende og er en meget dygtig allround tandlæge. Hun har bl.a. efteruddannet sig i større rekonstruktioner med plast, bl.a. af det slidte tandsæt. Linh har fokus på rodbehandling, bidfunktion, kosmetisk tandpleje, almindelig fyldningsterapi og den tandlægeangste patient.

Hun er utroligt afholdt af sine patienter for sit rolige væsen og sine kompetente behandlinger.


Daniel Krøier

Tandlæge

Kandidat fra Københavns Tandlægeskole i 2007. Ansat hos Frederiksberg -andlægerne siden 2015.
Daniel er en rutineret tandlæge med særligt fokus på Implantatbehandlinger og kirurgi, derfor har han siden årsskiftet 20/21 valgt på klinikken kun at beskæftige sig med denne del af tandlægefaget. Daniel har siden han blev færdig med tandlægeuddannelsen videreuddannet sig kontinuerligt i ind- og udland i primært i implantatbehandlinger, knogleopbygninger og almen kirurgi.

Klinikassistenter