Kære patient

Vores klinik er igen åben for undersøgelser og behandlinger efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Du kan være helt tryg ved at komme på klinikken, da vi bruger de nødvendige værnemidler.

Det er meget vigtigt ved tidsbestillingen at fortælle os, om du er i en særligt sårbar gruppe, så vi kan tage hensyn til det i vores planlægning.

Du kan læse mere om særligt sårbare grupper https://www.sst.dk/da/corona/saerlige-risikogrupper

Du skal melde afbud, hvis du udviser symptomer herunder feber, ondt i halsen, hoste/ luftvejsbesvær, forkølelse, muskelsmerter og hovedpine. Når du har været symptomfri i mindst 48 timer kan du bestille en ny tid.

Bemærk venligst ny telefontid dagligt mellem kl. 8.30 - kl. 12.30. Efter kl. 12.30 Indtal venligst besked på svareren udenfor telefontid.

Vores tandlæger


Maria Gade Strandgaard

Tandlæge

Kandidat fra Københavns Tandlægeskole i 1996. Indehaver af klinikken siden 2007. Har undervist på Københavns Tandlægeskole, Afdelingerne for Parodontologi og Tandsygdomslære. Forhenværende partner i tandlægeklinikken på Jagtvej 101. Har også arbejdet i skoletandplejen. Stor erfaring og kompetence indenfor alle fagets aspekter, i særdeleshed indenfor parodontologi. Fokus på kosmetisk tandpleje.


Mette Lanng Jensen

Tandlæge

Kandidat fra Københavns Tandlægeskole 1997. Mette Lanng Jensen har primært erfaring fra privat praksis, men er også meget rutineret i at behandle børn og unge gennem tidligere ansættelse i skoletandplejen. Mette har stor rutine og erfaring med alle typer behandlinger. Mette har særlig fokus på fast protetik (kroner og broer) samt rodbehandlinger.


Linh Vy Truc

Tandlæge

Kandidat fra Århus Tandlægeskole i 2008. Linh Vy Truc har arbejdet i et implantatcenter i Nordjylland samt i Brøndby kommunale tandpleje, hvor hun hhv. har opnået kirurgisk erfaring samt fået rutine med behandling af børn og unge. Linh har fokus på kosmetisk tandpleje, kirurgi og den tandlægeangste patient.


Daniel Krøier

Tandlæge

Kandidat fra Københavns Tandlægeskole i 2007. Daniel er en rutineret tandlæge med særligt fokus på Implantatbehandlinger og kirurgi. Er desuden meget rutineret indenfor rodbehandlinger samt fast protetik (kroner og broer). Daniel har videreuddannet sig i ind- og udland i primært i implantatbehandlinger, knogleopbygninger og almen kirurgi. Herudover bl.a. kurser i protetik, rodbehandling, plastfyldninger og røntgen. Daniel har erfaring i behandlling af patienter med tandlægeskræk.


Caroline Lorck

Tandlæge

Uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole i 2010.

Var før hun blev tandlæge uddannet som tandplejer, som er en særlig uddannelse, der fokuserer på parodontosebehandlinger.

Caroline interesserer sig særligt for behandling af patienter med tandlægeskræk. Hun har stor kompetence indenfor rodbehandlinger og rekonstruktion af tænder ved hjælp af fast protetik (kroner og broer). Foruden erfaring fra privat praksis har Caroline også erfaring fra børnetandplejen og specialtandplejen, hvor hun har fungeret som filialleder. Her har hun blandt andet har arbejdet med patienter i fuld narkose.


Kasper S. Hansen

Tandlæge

Kandidat fra Københavns Tandlægeskole i 2018. I vil altid møde Kasper på klinikken som glad og imødekommende. Har lavet speciale afhandling omkring erosioner. Kasper har høj faglig standard i alle typer af behandlinger.

Underviser sidste års tandlægestuderende en gang om ugen på Københavns Universitet.

Deltager løbende i diverse kurser for at holde sig opdateret med den nyeste viden. Kasper har bl.a. erfaring fra udsendelse på dentalmission med TUG (Tandsundhed Uden Grænser), hvor han som frivillig tandlæge har behandlet både børn og voksne.

Særlig interesse for rodbehandlinger, plast, kirurgi samt fast og aftagelig rehabilitering (kroner, broer og aftagelig protetik).


Vlad Florescu

Tandlæge under udd. til specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi.

Uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 2011. Tidligere ansat i både offentlig og privat regi, herunder ved Afdeling for Tand-, Mund- og Kæbekirurgi, Københavns Universitet. Vlad er under videreuddannelse til Specialtandlæge i Tand-, Mund- og Kæbekirurgi ved Sjællands Universitetshospital Køge og Rigshospitalet, hvor han udfører og deltager i alle former for kirurgiske indgreb, små såvel som store. Sideløbende med sin uddannelse til Kæbekirurg laver Vlad ligeledes en Ph.D ved Sydansk Universitet inden for implantatologi og kvalitetssikring.

Finansering

Vidste du at vi også tilbyder finansiering af dine behandlinger?
Tryk her for at læse mere 

Patientvejledninger

Herunder kan du se de patientvejledninger vi stiller til rådighed for dig som patient før og efter de forskellige behandlinger.

Patientvejledning

Rabatordninger

Studerende med et gyldigt studiekort kan hos os få 15 % studierabat på de frie ydelser, altså de tandbehandlinger, hvor man ikke får sygesikringstilskud.

Vi tilbyder også firmarabat til virksomheder.

Kontakt klinikken, hvis du vil høre mere om vores priser og rabatordninger.