Kære patient

Vores klinik er igen åben for undersøgelser og behandlinger efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Du kan være helt tryg ved at komme på klinikken, da vi bruger de nødvendige værnemidler.

Det er meget vigtigt ved tidsbestillingen at fortælle os, om du er i en særligt sårbar gruppe, så vi kan tage hensyn til det i vores planlægning.

Du kan læse mere om særligt sårbare grupper https://www.sst.dk/da/corona/saerlige-risikogrupper

Du skal melde afbud, hvis du udviser symptomer herunder feber, ondt i halsen, hoste/ luftvejsbesvær, forkølelse, muskelsmerter og hovedpine. Når du har været symptomfri i mindst 48 timer kan du bestille en ny tid.

Bemærk venligst ny telefontid dagligt mellem kl. 8.30 - kl. 12.30. Efter kl. 12.30 Indtal venligst besked på svareren udenfor telefontid.

Tandbøjle

Et smukt smil kan give selvtillid, selvværd og glæde

Går du og overvejer at få rettet dine tænder med en tandbøjle, fordi du ikke er tilfreds med dit smil? Har du en eller flere tænder, som sidder skævt? Så kan vi hjælpe dig, så du får det smil, du altid har drømt om!

Hos Frederiksberg Tandlægerne er vi certificeret til at udføre kosmetiske tandbehandlinger med to forskellige bøjlesystemer, Invisalign samt Inmann Aligneren. 

Begge former for tandbøjler er designet, så de næsten ikke ses. Behandlingerne strækker sig i de fleste tilfælde over relativt kort tid i forhold til konventionelle bøjlebehandlinger, der kan strække sig over flere år. Invisalign behandlingerne har den fordel, at man med en næsten usynlig bøjle kan behandle hele tandsættet. Med Inmann Aligneren, som typisk er en del billigere end Invisalign bøjlen, kan man hurtigere og sikkert behandle skævheder, dog udelukkende i fortandsregionen.

Ved komplicerede behandlingsbehov samarbejder vi med specialtandlæger, som udfører de mere omfattende behandlinger med bøjler. 

Finansering

Vidste du at vi også tilbyder finansiering af dine behandlinger?
Tryk her for at læse mere