Alle tandlæger i Danmark har fra sundhedsmyndighederne fået besked på kun at behandle kritiske patienter. Det gælder fra nu og muligvis frem til slutningen af juni 2020. Det betyder, at vi i den periode ikke laver f.eks. rutinemæssige eftersyn og tandrensninger. Disse behandlinger udskydes til slutningen af juni 2020.

Klinikken bliver ved med at være åben. Vi skal som tandlæger gennemføre kritiske funktioner som behandling af traumer i tænder og mund, smerter, infektioner, rodbetændelse samt svære tilfælde af caries og parodontose. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger og igangværende bøjlebehandling samt hævelser og sår i munden, som ikke heler. Ring hvis du er i tvivl!

Vi henstiller også til, at du følger anbefalingerne på www.coronavirus.dk.
Du skal melde afbud, hvis du udviser symptomer herunder feber, ondt i halsen, muskelsmerter, hovedpine, hoste/ luftvejsbesvær eller forkølelse, der kan give mistanke om COVID-19 infektion. Patienter, der har et akut tandlægebehandlingsbehov, men er under mistanke om smitte med COVID- 19, skal henvises til egen læge, hvis behandlingen ikke kan vente.

Du skal vide, at du trygt kan gå til behandling på vores klinik. Vi holder os løbende opdateret og følger alle infektionshygiejniske retningslinjer, og bruger de nødvendige værnemidler, så smitteoverførsel undgås.

De bedste hilsner fra Frederiksberg Tandlægerne

Screening for oral cancer

Hos Frederiksberg Tandlægerne screener vi for oral cancer ved de almindelige undersøgelser. Vi mener, det er ekstremt vigtigt ikke kun at have fokus på tænder og tandkød, men også at være opmærksom på de andre potentielle problematikker, som ligger inden for vores anatomiske ansvarsområde.

Mund- og halscancer

Mund- og halscancer udgør cirka 3-5 % af alle cancertilfælde. Rygning, alkohol, HPV-virus og maligne melanomer (ondartede modermærker) kan være årsager til oral cancer.

Vi inspicerer altid mundhulen med skarpt lys og spejl, samt forsøger at kigge ned i halsen, så langt som det er muligt. Vi føler desuden med jævne mellemrum på dine lymfeknuder omkring kæberne.

Hvis vi ved undersøgelsen er det mindste i tvivl eller ser eller mærker noget, som ser atypisk ud, henviser vi altid vores patienter til Kæbekirurgisk Afdeling på Rigshospitalet for nærmere udredning.

Symptomer

En indikation på, at noget kan være galt og bør undersøges grundigt af din tandlæge, kan være følgende:

  • Hvis du har et sår som ikke heler efter et forløb på tre uger, skal du straks henvende dig til tandlægen"
  • En opstået bule, hævelse eller fortykkelse i mundhulen som ikke forsvinder igen, bør tjekkes.
  • En rødlig eller hvidlig forandring i slimhinden, på tandkødet eller tungen, og som ikke kan skrabes af, bør altid undersøges af din tandlæge.
  • Ømhed eller en følelse af, at noget sidder i halsen, bør altid undersøges af din tandlæge eller en øre-næse-hals-specialist.
  • Opstået vanskelighed eller smerte ved tygning eller synkning – eller smerter ved bevægelse af kæben eller tungen bør undersøges af din tandlæge eller læge.
  • Opstået følelsesløshed i tungen eller i andre områder i munden skal undersøges af din tandlæge.
  • Opståede hævelser omkring kæben som får en protese til ikke længere at passe så godt, skal også kontrolleres. Det er derfor også meget vigtigt at gå til tandlæge, selv om man er tandløs, så kontrol af vævene inde i munden fortsat sker, og potentielle alvorlige problemer således opdages i tide.

Finansering

Vidste du at vi også tilbyder finansiering af dine behandlinger?
Tryk her for at læse mere 

Din tandlæge på Frederiksberg

Vi gør os meget umage for, at vores patienter føler sig trygge, samt at behandlingerne foregår i en personlig atmosfære. Vi får dejlig, positiv feedback fra vores søde patienter. De fleste nye patienter henvender sig til klinikken via anbefalinger.

Som patient hos Frederiksberg Tandlægerne kan du altid få en akut tid samme dag, hvis du ringer i god tid. 

Vi kan hjælpe dig med at finansiere eventuel tandbehandling. 

Rabatordninger

Studerende med et gyldigt studiekort kan hos os få 15 % studierabat på de frie ydelser, altså de tandbehandlinger, hvor man ikke får sygesikringstilskud.

Vi tilbyder også firmarabat til virksomheder.

Kontakt klinikken, hvis du vil høre mere om vores priser og rabatordninger.