Porcelænsfacader

En smuk, stærk og farvebestandig løsning 

Hvis en fortand er misfarvet, ødelagt eller stærkt svækket og forsynet med en mindre køn plastfyldning, kan en porcelænsfacade være en smuk, stærk og farvebestandig løsning.

En porcelænsfacade laves, efter at tanden er slebet let til på forsiden. Herefter tages et aftryk, og vores tandtekniker fremstiller facaderne.

Inden fastcementeringen af facaderne, indprøver og tilpasser tandteknikeren dem, så de formæssigt og rent farvemæssigt er helt perfekte. Til slut cementeres facaderne fast på tanden med en helt tynd plastcement. 

Finansiering

Vi er klar over, at det kan være en større udskrivning at få foretaget visse tandbehandlinger, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpress.

Vi ved også af erfaring, at mange risikerer at stå i en akut situation, som kræver handling her og nu. Når du skal have lavet en større tandbehandling, dækker de eksisterende tilskudsordninger ofte kun delvist eller slet ikke.

Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling. Mange af vores patienter vælger at få lavet en afbetalingsordning.
På den måde kan du afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien.

Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din tandbehandling på denne side.

Rabatordninger

Studerende med et gyldigt studiekort kan hos os få 15 % studierabat på de frie ydelser, altså de tandbehandlinger, hvor man ikke får sygesikringstilskud.

Vi tilbyder også firmarabat til virksomheder.

Vi er medlem af