Kære patient

Vores klinik er igen åben for undersøgelser og behandlinger efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Du kan være helt tryg ved at komme på klinikken, da vi bruger de nødvendige værnemidler.

Det er meget vigtigt ved tidsbestillingen at fortælle os, om du er i en særligt sårbar gruppe, så vi kan tage hensyn til det i vores planlægning.

Du kan læse mere om særligt sårbare grupper https://www.sst.dk/da/corona/saerlige-risikogrupper

Du skal melde afbud, hvis du udviser symptomer herunder feber, ondt i halsen, hoste/ luftvejsbesvær, forkølelse, muskelsmerter og hovedpine. Når du har været symptomfri i mindst 48 timer kan du bestille en ny tid.

Bemærk venligst ny telefontid dagligt mellem kl. 8.30 - kl. 12.30. Efter kl. 12.30 Indtal venligst besked på svareren udenfor telefontid.

Velkommen til Frederiksberg Tandlægerne

En moderne tandklinik, hvor du udelukkende bliver behandlet af dygtige tandlæger.

Hos os kan du få alle former for tandbehandlinger. Vores fokus er på omhyggelig, professionel og smertefri behandling. Vi sørger altid for, at vores patienter bliver sagligt og godt informeret før, under og efter behandlingerne. 

På klinikken har vi et dejligt og inspirerende arbejdsmiljø, som giver os overskud til og mulighed for at fokusere på vores patienters forskellige behov. Derfor er vi blandt andet dygtige til at hjælpe patienter med tandlægeskræk.


Vi lægger vægt på et professionelt og empatisk behandlingsmiljø, hvor vores patienter føler sig trygge og godt behandlet.

Vi går ikke på kompromis med hverken kvaliteten eller æstetikken. Klinikkens behandlinger stemmer overens med de nyeste standarder. Vi følger med udviklingen og sørger derfor for, at klinikkens udstyr er moderne og opdateret.

Ny patient?

Hos Frederiksberg Tandlægerne er nye patienter altid velkomne. Vi gør os meget umage for, at du føler dig godt tilpas og tryg fra første besøg, hvor vi bruger tid til at tale om dine forventninger. Din tandlæge laver en grundig undersøgelse af dine tænder, dit tandkød, dine slimhinder i munden, tyggemuskler og dit kæbeled.

Hvis du har tandproblemer, som kræver behandling, laver vi et prisoverslag. På den måde ved du præcis, hvad der skal laves, samt hvad du kan forvente, det koster. 

Vi hjælper dig med at overføre din journal og dine røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge, så du slipper for at skulle bruge tid på det. Du må også meget gerne oplyse navnet og adressen på tandlægen, allerede når du bestiller tid.

Første gang du kommer på klinikken bedes du venligst medbring dit sygesikringskort.

Hvis du er pensionist og har et helbredstillægskort, må du også meget gerne huske at medbringe det, gerne sammen med opdateret liste med den medicin du eventuelt indtager. Så sikrer vi os nemlig, at vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Se under priser for at læse om betalingsbetingelser og politik ved afbud og udeblivelser.

Hos os er du altid i gode hænder – Vi ser frem til at møde dig!

Finansering

Vidste du at vi også tilbyder finansiering af dine behandlinger?
Tryk her for at læse mere 

Book en tid online

Din tandlæge på Frederiksberg

Vi gør os meget umage for, at vores patienter føler sig trygge, samt at behandlingerne foregår i en personlig atmosfære. Vi får dejlig, positiv feedback fra vores søde patienter. De fleste nye patienter henvender sig til klinikken via anbefalinger.

Som patient hos Frederiksberg Tandlægerne kan du altid få en akut tid samme dag, hvis du ringer i god tid. 

Vi kan hjælpe dig med at finansiere eventuel tandbehandling. 

Rabatordninger

Studerende med et gyldigt studiekort kan hos os få 15 % studierabat på de frie ydelser, altså de tandbehandlinger, hvor man ikke får sygesikringstilskud.

Vi tilbyder også firmarabat til virksomheder.

Kontakt klinikken, hvis du vil høre mere om vores priser og rabatordninger.

Vi er medlem af