Kære patient

Vores klinik er igen åben for undersøgelser og behandlinger efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Du kan være helt tryg ved at komme på klinikken, da vi bruger de nødvendige værnemidler.

Det er meget vigtigt ved tidsbestillingen at fortælle os, om du er i en særligt sårbar gruppe, så vi kan tage hensyn til det i vores planlægning.

Du kan læse mere om særligt sårbare grupper https://www.sst.dk/da/corona/saerlige-risikogrupper

Du skal melde afbud, hvis du udviser symptomer herunder feber, ondt i halsen, hoste/ luftvejsbesvær, forkølelse, muskelsmerter og hovedpine. Når du har været symptomfri i mindst 48 timer kan du bestille en ny tid.

Bemærk venligst ny telefontid man-tors 8.00-16.00 og fre 8.00-14.30.

Kosmetiske fuldkeramiske kroner

Imiterer tænderne fuldstændigt 

De senere år er man oftere begyndt at lave fuldkeramiske tandkroner på svækkede tænder, som imiterer tænderne fuldstændigt.

De har en hård inderkerne som er helt lys, hvorpå der brændes en smuk transparent porcelæn. Når vi laver kronen på denne måde, undgår vi, at der med tiden opstår en kosmetisk mindre køn mørk kant langs tandkødsranden. Det er noget, vi ofte ser, hvis tandkødet trækker sig lidt tilbage med alderen eller med for hård og intensiv tandbørstning af tandkødet.

Hvis kronerne ligger i den æstetiske zone og er synlige, når du smiler, indprøver og tilpasser tandteknikeren dem for os, så de formmæssigt og rent farvemæssigt er helt perfekte. Til slut cementeres facaderne fast på tanden med en helt tynd plastcement.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og æstetikken. Derfor får vi ikke fremstillet billige tandkroner i Kina af varierende kvalitet.

Finansering

Vi er klar over at det kan være en større udskrivning at få foretaget visse tandbehandlinger, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpress.

Vi ved også af erfaring, at mange risikerer at stå i en akut situation, som kræver handling her og nu. Når du skal have lavet en større tandbehandling, dækker de eksisterende tilskudsordninger ofte kun delvist eller slet ikke

Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling. Mange af vores patienter vælger at få lavet en afbetalingsordning.

På den måde kan du afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien.

Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din tandbehandling på denne side.

Sådan finder du os

Bemærk venligst at der er parkeringsbegrænsning på 2 timer i Frederiksberg Kommune.

Metrostation: Frederiksberg st. 
Buslinier: Frederiksberg st. bus 18, 74 og 30.
Helgesvej 18 og 74.