Kosmetiske fuldkeramiske kroner

Imiterer tænderne fuldstændigt 

De senere år er man oftere begyndt at lave fuldkeramiske tandkroner på svækkede tænder, som imiterer tænderne fuldstændigt.

De har en hård inderkerne som er helt lys, hvorpå der brændes en smuk transparent porcelæn. Når vi laver kronen på denne måde, undgår vi, at der med tiden opstår en kosmetisk mindre køn mørk kant langs tandkødsranden. Det er noget, vi ofte ser, hvis tandkødet trækker sig lidt tilbage med alderen eller med for hård og intensiv tandbørstning af tandkødet.

Hvis kronerne ligger i den æstetiske zone og er synlige, når du smiler, indprøver og tilpasser tandteknikeren dem for os, så de formmæssigt og rent farvemæssigt er helt perfekte. Til slut cementeres facaderne fast på tanden med en helt tynd plastcement.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og æstetikken. Derfor får vi ikke fremstillet billige tandkroner i Kina af varierende kvalitet.

Finansiering

Vi er klar over, at det kan være en større udskrivning at få foretaget visse tandbehandlinger, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpress.

Vi ved også af erfaring, at mange risikerer at stå i en akut situation, som kræver handling her og nu. Når du skal have lavet en større tandbehandling, dækker de eksisterende tilskudsordninger ofte kun delvist eller slet ikke.

Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling. Mange af vores patienter vælger at få lavet en afbetalingsordning.
På den måde kan du afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien.

Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din tandbehandling på denne side.

Rabatordninger

Studerende med et gyldigt studiekort kan hos os få 15 % studierabat på de frie ydelser, altså de tandbehandlinger, hvor man ikke får sygesikringstilskud.

Vi tilbyder også firmarabat til virksomheder.

Vi er medlem af

Sådan finder du os

Bemærk venligst at der er parkeringsbegrænsning på 2 timer i Frederiksberg Kommune.

Metrostation: Frederiksberg st. 
Buslinier: Frederiksberg st. bus 18, 74 og 30.
Helgesvej 18 og 74.