Alle tandlæger i Danmark har fra sundhedsmyndighederne fået besked på kun at behandle kritiske patienter. Det gælder fra nu og muligvis frem til slutningen af juni 2020. Det betyder, at vi i den periode ikke laver f.eks. rutinemæssige eftersyn og tandrensninger. Disse behandlinger udskydes til slutningen af juni 2020.

Klinikken bliver ved med at være åben. Vi skal som tandlæger gennemføre kritiske funktioner som behandling af traumer i tænder og mund, smerter, infektioner, rodbetændelse samt svære tilfælde af caries og parodontose. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger og igangværende bøjlebehandling samt hævelser og sår i munden, som ikke heler. Ring hvis du er i tvivl!

Vi henstiller også til, at du følger anbefalingerne på www.coronavirus.dk.
Du skal melde afbud, hvis du udviser symptomer herunder feber, ondt i halsen, muskelsmerter, hovedpine, hoste/ luftvejsbesvær eller forkølelse, der kan give mistanke om COVID-19 infektion. Patienter, der har et akut tandlægebehandlingsbehov, men er under mistanke om smitte med COVID- 19, skal henvises til egen læge, hvis behandlingen ikke kan vente.

Du skal vide, at du trygt kan gå til behandling på vores klinik. Vi holder os løbende opdateret og følger alle infektionshygiejniske retningslinjer, og bruger de nødvendige værnemidler, så smitteoverførsel undgås.

De bedste hilsner fra Frederiksberg Tandlægerne

Kosmetiske fuldkeramiske kroner

Imiterer tænderne fuldstændigt 

De senere år er man oftere begyndt at lave fuldkeramiske tandkroner på svækkede tænder, som imiterer tænderne fuldstændigt.

De har en hård inderkerne som er helt lys, hvorpå der brændes en smuk transparent porcelæn. Når vi laver kronen på denne måde, undgår vi, at der med tiden opstår en kosmetisk mindre køn mørk kant langs tandkødsranden. Det er noget, vi ofte ser, hvis tandkødet trækker sig lidt tilbage med alderen eller med for hård og intensiv tandbørstning af tandkødet.

Hvis kronerne ligger i den æstetiske zone og er synlige, når du smiler, indprøver og tilpasser tandteknikeren dem for os, så de formmæssigt og rent farvemæssigt er helt perfekte. Til slut cementeres facaderne fast på tanden med en helt tynd plastcement.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og æstetikken. Derfor får vi ikke fremstillet billige tandkroner i Kina af varierende kvalitet.

Finansering

Vidste du at vi også tilbyder finansiering af dine behandlinger?
Tryk her for at læse mere 

Sådan finder du os

Bemærk venligst at der er parkeringsbegrænsning på 2 timer i Frederiksberg Kommune.

Metrostation: Frederiksberg st. 
Buslinier: Frederiksberg st. bus 18, 74 og 30.
Helgesvej 18 og 74.