Kære patient

Vores klinik er igen åben for undersøgelser og behandlinger efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Du kan være helt tryg ved at komme på klinikken, da vi bruger de nødvendige værnemidler.

Det er meget vigtigt ved tidsbestillingen at fortælle os, om du er i en særligt sårbar gruppe, så vi kan tage hensyn til det i vores planlægning.

Du kan læse mere om særligt sårbare grupper https://www.sst.dk/da/corona/saerlige-risikogrupper

Du skal melde afbud, hvis du udviser symptomer herunder feber, ondt i halsen, hoste/ luftvejsbesvær, forkølelse, muskelsmerter og hovedpine. Når du har været symptomfri i mindst 48 timer kan du bestille en ny tid.

Bemærk venligst ny telefontid dagligt mellem kl. 8.30 - kl. 12.30. Efter kl. 12.30 Indtal venligst besked på svareren udenfor telefontid.

Kosmetisk tandbehandling

Ønsker du et hvidere og mere ensartet smil?

Udseendet og smilet er vigtigt for de fleste. Det er med til at give selvtillid og velvære, at man føler, man ser godt ud. Patienter i alle aldre efterspørger oftere og oftere et hvidere, ensartet og smukt smil. Derfor vil mange mennesker gerne have lavet forskønnende kosmetiske behandlinger af deres tænder, så man får det smil, man altid har drømt om.

Ved hjælp af moderne behandlingsmetoder kan næsten alle patienter få deres ønsker opfyldt.

Der er mange forskellige former for behandling, som falder ind under betegnelsen kosmetisk tandbehandling. Man kan fx få lavet almindelig udvendig tandblegning eventuelt kombineret med en eller flere tandkroner, plastfyldninger eller tynde porcelænsfacader, så tænderne fremstår ens og symmetriske.

Nogle har let skæve tænder, som de ønsker rettet ud. Det kan klares med kortvarige bøjlebehandlinger som fx Innmann Aligner-behandlinger eller Invisalign-behandlinger.

Andre igen vil blot gerne have et tandsmykke eller have skiftet gamle misfarvede plastfyldninger på fortænderne.

Vi følger altid med i, hvad der sker inden for det kosmetiske behandlingsområde, og alle tandlægerne er meget dygtige til denne form for behandling.   

Finansering

Vidste du at vi også tilbyder finansiering af dine behandlinger?
Tryk her for at læse mere