Alle tandlæger i Danmark har fra sundhedsmyndighederne fået besked på kun at behandle kritiske patienter. Det gælder fra nu og muligvis frem til slutningen af juni 2020. Det betyder, at vi i den periode ikke laver f.eks. rutinemæssige eftersyn og tandrensninger. Disse behandlinger udskydes til slutningen af juni 2020.

Klinikken bliver ved med at være åben. Vi skal som tandlæger gennemføre kritiske funktioner som behandling af traumer i tænder og mund, smerter, infektioner, rodbetændelse samt svære tilfælde af caries og parodontose. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger og igangværende bøjlebehandling samt hævelser og sår i munden, som ikke heler. Ring hvis du er i tvivl!

Vi henstiller også til, at du følger anbefalingerne på www.coronavirus.dk.
Du skal melde afbud, hvis du udviser symptomer herunder feber, ondt i halsen, muskelsmerter, hovedpine, hoste/ luftvejsbesvær eller forkølelse, der kan give mistanke om COVID-19 infektion. Patienter, der har et akut tandlægebehandlingsbehov, men er under mistanke om smitte med COVID- 19, skal henvises til egen læge, hvis behandlingen ikke kan vente.

Du skal vide, at du trygt kan gå til behandling på vores klinik. Vi holder os løbende opdateret og følger alle infektionshygiejniske retningslinjer, og bruger de nødvendige værnemidler, så smitteoverførsel undgås.

De bedste hilsner fra Frederiksberg Tandlægerne

Om Frederiksberg Tandlægerne

Efter at have arbejdet som tandlæge i 11 år overtog jeg i 2007 Gertrud Hven og Finn Jensens tandlægeklinik på Falkoner Allé 46. Klinikken fik på det tidspunkt sit navn, Frederiksberg Tandlægerne.

Lige siden klinikken blev grundlagt i 1988, har ejerne lagt stor vægt på høj faglighed, dygtigt tandlægehåndværk og en ordentlig behandling af patienterne. Det var netop den linje, jeg ønskede at videreføre.

Det var fra begyndelsen ambitionen, at klinikken skulle videreudvikles, så vores patienter kunne få stort set alle behandlinger foretaget på stedet. Derfor er vores team af tandlæger vokset, så vi tilsammen kan udføre stort set alle behandlinger på et højt fagligt niveau. Klinikken har samtidig en størrelse, så tandlægerne kan specialisere sig inden for hver sit interessefelt. På den måde sikrer vi, at vores patienter altid får den bedst mulige behandling, uden at skulle rundt i byen til forskellige behandlere.

Det var også et mål at skabe en fagligt spændende arbejdsplads med rig mulighed for faglig sparring, hvor tandlægerne kan trække på hinandens viden. Vi har derfor kunnet tiltrække ambitiøse og dygtige medarbejdere.

Sidst, men ikke mindst har det været vigtigt for mig at skabe en tandlægeklinik, hvor alle – både patienter og medarbejdere – har lyst til at komme og føler sig trygge. Klinikkens kodeord er professionalisme, respekt, empati og ordentlighed.

Med venlig hilsen

Maria Gade Strandgaard

Finansering

Vidste du at vi også tilbyder finansiering af dine behandlinger?
Tryk her for at læse mere 

Patientvejledninger

Herunder kan du se de patientvejledninger vi stiller til rådighed for dig som patient før og efter de forskellige behandlinger.

Patientvejledning

Rabatordninger

Studerende med et gyldigt studiekort kan hos os få 15 % studierabat på de frie ydelser, altså de tandbehandlinger, hvor man ikke får sygesikringstilskud.

Vi tilbyder også firmarabat til virksomheder.

Kontakt klinikken, hvis du vil høre mere om vores priser og rabatordninger.