Kære patient

Vores klinik er igen åben for undersøgelser og behandlinger efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Du kan være helt tryg ved at komme på klinikken, da vi bruger de nødvendige værnemidler.

Det er meget vigtigt ved tidsbestillingen at fortælle os, om du er i en særligt sårbar gruppe, så vi kan tage hensyn til det i vores planlægning.

Du kan læse mere om særligt sårbare grupper https://www.sst.dk/da/corona/saerlige-risikogrupper

Du skal melde afbud, hvis du udviser symptomer herunder feber, ondt i halsen, hoste/ luftvejsbesvær, forkølelse, muskelsmerter og hovedpine. Når du har været symptomfri i mindst 48 timer kan du bestille en ny tid.

Bemærk venligst ny telefontid dagligt mellem kl. 8.30 - kl. 12.30. Efter kl. 12.30 Indtal venligst besked på svareren udenfor telefontid.

Om Frederiksberg Tandlægerne

Efter at have arbejdet som tandlæge i 11 år overtog jeg i 2007 Gertrud Hven og Finn Jensens tandlægeklinik på Falkoner Allé 46. Klinikken fik på det tidspunkt sit navn, Frederiksberg Tandlægerne.

Lige siden klinikken blev grundlagt i 1988, har ejerne lagt stor vægt på høj faglighed, dygtigt tandlægehåndværk og en ordentlig behandling af patienterne. Det var netop den linje, jeg ønskede at videreføre.

Det var fra begyndelsen ambitionen, at klinikken skulle videreudvikles, så vores patienter kunne få stort set alle behandlinger foretaget på stedet. Derfor er vores team af tandlæger vokset, så vi tilsammen kan udføre stort set alle behandlinger på et højt fagligt niveau. Klinikken har samtidig en størrelse, så tandlægerne kan specialisere sig inden for hver sit interessefelt. På den måde sikrer vi, at vores patienter altid får den bedst mulige behandling, uden at skulle rundt i byen til forskellige behandlere.

Det var også et mål at skabe en fagligt spændende arbejdsplads med rig mulighed for faglig sparring, hvor tandlægerne kan trække på hinandens viden. Vi har derfor kunnet tiltrække ambitiøse og dygtige medarbejdere.

Sidst, men ikke mindst har det været vigtigt for mig at skabe en tandlægeklinik, hvor alle – både patienter og medarbejdere – har lyst til at komme og føler sig trygge. Klinikkens kodeord er professionalisme, respekt, empati og ordentlighed.

Med venlig hilsen

Maria Gade Strandgaard

Finansering

Vidste du at vi også tilbyder finansiering af dine behandlinger?
Tryk her for at læse mere 

Patientvejledninger

Herunder kan du se de patientvejledninger vi stiller til rådighed for dig som patient før og efter de forskellige behandlinger.

Patientvejledning

Rabatordninger

Studerende med et gyldigt studiekort kan hos os få 15 % studierabat på de frie ydelser, altså de tandbehandlinger, hvor man ikke får sygesikringstilskud.

Vi tilbyder også firmarabat til virksomheder.

Kontakt klinikken, hvis du vil høre mere om vores priser og rabatordninger.