Ny ejer

I anledning af at tandlæge Maria Strandgaard har besluttet sig for at stoppe som tandlæge og klinikejer hos Frederiksberg-Tandlægerne ApS, kan vi fortælle, at tandlæge Anne-Birgitte Reersted Andersen overtager klinikken som ejer pr. 1/7 21.

Vi er rigtig glade for, at klinikken kan fortsætte som hidtil med det søde og dygtige personale, som I allerede kender. Som patient beholder du den samme behandler, som du er vant til, og Anne- Birgitte og personalet vil gøre alt for at videreføre den høje faglighed og kvalitet, der kendetegner klinikken.

Maria har været utrolig taknemmelig for sine 15 år som klinikejer, og nu glæder hun sig til at flytte til Indien sammen med sin mand og sine tre børn.

Anne-Birgitte har været tandlæge i privat praksis siden 2004, og har igennem årene opbygget solid erfaring inden for alle fagets aspekter.

Personalet og Anne-Birgitte glæder sig til at se dig på klinikken, og vi ønsker dig en rigtig god sommer.

Kærlig hilsen
Maria & Anne-Birgitte

Frederiksberg Tandlægerne ApS

Vi lægger stor vægt på høj faglighed, dygtigt tandlægehåndværk og en ordentlig behandling af patienterne. Klinikkens kodeord er professionalisme, respekt, empati og ordentlighed.

Frederiksberg Tandlægerne er en tandlægeklinik, hvor alle – både patienter og medarbejdere – har lyst til at komme og føler sig trygge.

Vi er medlem af