Hvad sker i indhelingsperioden?

Når implantatoperationen er overstået, fremstiller vi eventuelt en midlertidig tanderstatning, som du kan anvende i den følgende periode på cirka 4-6 måneder. Det er typisk den tid, det tager for implantatet at blive integreret i kæbeknoglen. Herefter kontrollerer vi, at implantatet sidder helt fast.

Alt efter hvilken type implantat, vi har sat i, kan vi gå i gang med de efterfølgende typer forprocedurer, der skal til for at gøre klar til fremstilling af krone-, bro- eller protese. Hvis der har været en såkaldt lukket heling, hvor tandkødet er vokset hen over implantatet, åbnes et lille hul i tandkødet over implantatet, og der er klar til den videre behandling i løbet af cirka 14 dage.

Hvis der har siddet en lille helingshætte siden selve operationen, som har vedligeholdt en fin åbning i tandkødet, skrues den af. Man er i så fald klar med det samme til aftryk til den endelige tanderstatning.

Bliver implantaterne ikke afstødt?

Implantatmaterialet som er af titanium er meget biokompatibelt, det vil sige vævsvenligt og afstødes kun yderst sjældent.

Infektioner og andre uheldige forhold kan imidlertid betyde, at implantatet ikke vokser fast i kæben. Dette konstateres meget sjældent i forbindelse med, at implantatet skal i anvendelse. Skulle det ske, tager vi implantatet ud igen, hvorefter kæben heler med ny knogle.

Efter ca. to måneder kan vi indsætte et nyt implantat samme sted. Det skal dog påpeges, at rygning øger risikoen for tab af implantaterne.

 Læs mere:

Finansiering

Vi er klar over, at det kan være en større udskrivning at få foretaget visse tandbehandlinger, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpress.

Vi ved også af erfaring, at mange risikerer at stå i en akut situation, som kræver handling her og nu. Når du skal have lavet en større tandbehandling, dækker de eksisterende tilskudsordninger ofte kun delvist eller slet ikke.

Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling. Mange af vores patienter vælger at få lavet en afbetalingsordning.
På den måde kan du afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien.

Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din tandbehandling på denne side.

Rabatordninger

Studerende med et gyldigt studiekort kan hos os få 15 % studierabat på de frie ydelser, altså de tandbehandlinger, hvor man ikke får sygesikringstilskud.

Vi tilbyder også firmarabat til virksomheder.

Vi er medlem af