Alle tandlæger i Danmark har fra sundhedsmyndighederne fået besked på kun at behandle kritiske patienter. Det gælder fra nu og muligvis frem til slutningen af juni 2020. Det betyder, at vi i den periode ikke laver f.eks. rutinemæssige eftersyn og tandrensninger. Disse behandlinger udskydes til slutningen af juni 2020.

Klinikken bliver ved med at være åben. Vi skal som tandlæger gennemføre kritiske funktioner som behandling af traumer i tænder og mund, smerter, infektioner, rodbetændelse samt svære tilfælde af caries og parodontose. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger og igangværende bøjlebehandling samt hævelser og sår i munden, som ikke heler. Ring hvis du er i tvivl!

Vi henstiller også til, at du følger anbefalingerne på www.coronavirus.dk.
Du skal melde afbud, hvis du udviser symptomer herunder feber, ondt i halsen, muskelsmerter, hovedpine, hoste/ luftvejsbesvær eller forkølelse, der kan give mistanke om COVID-19 infektion. Patienter, der har et akut tandlægebehandlingsbehov, men er under mistanke om smitte med COVID- 19, skal henvises til egen læge, hvis behandlingen ikke kan vente.

Du skal vide, at du trygt kan gå til behandling på vores klinik. Vi holder os løbende opdateret og følger alle infektionshygiejniske retningslinjer, og bruger de nødvendige værnemidler, så smitteoverførsel undgås.

De bedste hilsner fra Frederiksberg Tandlægerne

Hvordan udføres en rodbehandling?

Når en tand giver tandpine på grund af en nervebetændelse eller en rodspidsbetændelse, skal den rodbehandles. Du bliver bedøvet og vi borer et lille hul i toppen af tanden. Det giver adgang til tandnerven. Vi fjerner nerven med små file og specialbor.

Hos Frederiksberg Tandlægerne har vi det nyeste, moderne udstyr til rodbehandlinger. Vi råder over tre forskellige avancerede rodbehandlingssystemer: Reciprok Gold-, Protaper- og Profile-systemerne. Rodbehandlingssystemer har en indbygget måler, som beregner rodens længde. Herved kan vi sikre os, at vi hverken renser for langt eller for kort, for specialboret stopper ved den helt perfekte dybde.

Når vi fjerner tandnerven, skal tanden desinficeres og skylles grundigt med en desinficerende og vævsopløsende væske. Efter tanden er grundigt udrenset, vil vi vurdere, om det er muligt at rodfylde tanden og afslutte rodbehandlingen med det samme. Måske er der behov for, at rodbehandlingen strækker sig over flere gange. Det sker for at sikre, at vi får kontrol over betændelsen og bakterierne i tandnerven.

Ved en rodspidsbetændelse skal rodkanalen udrenses mere end ved en almindelig rodbehandling. Behandlingen kræver som regel at du kommer flere gange. Mellem dine besøg lægger vi et desinficerende middel ind, hvor nerven lå, og rodkanalen lukkes med en midlertidig fyldning.

Når vi skønner, at rodkanalen er færdigrenset og tilstrækkeligt desinficeret, fylder vi rodkanalen op med et plastisk rodfyldningsmateriale (guttapercha) og rodfyldningscement.

Opfyldningen af rodkanalen skal sikre, at der ikke på ny trænger bakterier ind i rodkanalen. På et røntgenbillede kan vi kontrollere, om rodfyldningen er tilfredsstillende, dvs. om den lukker rodkanalen tæt af.

Vi kan aldrig garantere, at en rodbehandling lykkes. Det er under optimale forhold kun ca. 85-90 % af alle rodbehandlinger, der er succesfulde.

Læs mere: 

Finansering

Vidste du at vi også tilbyder finansiering af dine behandlinger?
Tryk her for at læse mere 

Din tandlæge på Frederiksberg

Vi gør os meget umage for, at vores patienter føler sig trygge, samt at behandlingerne foregår i en personlig atmosfære. Vi får dejlig, positiv feedback fra vores søde patienter. De fleste nye patienter henvender sig til klinikken via anbefalinger.

Som patient hos Frederiksberg Tandlægerne kan du altid få en akut tid samme dag, hvis du ringer i god tid. 

Vi kan hjælpe dig med at finansiere eventuel tandbehandling. 

Rabatordninger

Studerende med et gyldigt studiekort kan hos os få 15 % studierabat på de frie ydelser, altså de tandbehandlinger, hvor man ikke får sygesikringstilskud.

Vi tilbyder også firmarabat til virksomheder.

Kontakt klinikken, hvis du vil høre mere om vores priser og rabatordninger.