Alle tandlæger i Danmark har fra sundhedsmyndighederne fået besked på kun at behandle kritiske patienter. Det gælder fra nu og muligvis frem til slutningen af juni 2020. Det betyder, at vi i den periode ikke laver f.eks. rutinemæssige eftersyn og tandrensninger. Disse behandlinger udskydes til slutningen af juni 2020.

Klinikken bliver ved med at være åben. Vi skal som tandlæger gennemføre kritiske funktioner som behandling af traumer i tænder og mund, smerter, infektioner, rodbetændelse samt svære tilfælde af caries og parodontose. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger og igangværende bøjlebehandling samt hævelser og sår i munden, som ikke heler. Ring hvis du er i tvivl!

Vi henstiller også til, at du følger anbefalingerne på www.coronavirus.dk.
Du skal melde afbud, hvis du udviser symptomer herunder feber, ondt i halsen, muskelsmerter, hovedpine, hoste/ luftvejsbesvær eller forkølelse, der kan give mistanke om COVID-19 infektion. Patienter, der har et akut tandlægebehandlingsbehov, men er under mistanke om smitte med COVID- 19, skal henvises til egen læge, hvis behandlingen ikke kan vente.

Du skal vide, at du trygt kan gå til behandling på vores klinik. Vi holder os løbende opdateret og følger alle infektionshygiejniske retningslinjer, og bruger de nødvendige værnemidler, så smitteoverførsel undgås.

De bedste hilsner fra Frederiksberg Tandlægerne

Hvad kan gå galt, når en visdomstand skal fjernes?

Normalt er det ufarligt at få fjernet en visdomstand. Men ligesom ved alle andre operationer er der en lille risiko for komplikationer. Det bliver du altid oplyst om, inden behandlingen påbegyndes.

I uheldige tilfælde kan der opstå betændelse i såret. Det kan give dunkende og stærke smerter. Hvis betændelsen er kraftig, bliver man utilpas og får feber. Der vil opstå en karakteristisk dårlig smag og dårlig ånde. Her er det nødvendigt at komme til kontrol og efterbehandling hos tandlægen, så vi kan hjælpe med at fjerne smerterne. Eventuelt skal man have antibiotika.

I sjældne tilfælde er der en lille risiko for beskadigelse af følenerven, som kan ligge placeret tæt på underkæbevisdomstandens rod. Det kan resultere i snurren, en sovende fornemmelse eller følelsesløshed i en del af underlæben. Heldigvis er sådanne følelsesforstyrrelser oftest forbigående, men i enkelte tilfælde kan de være vedvarende, og det kan være meget generende.

Det kan også ske, at den prop af størknet blod, der ligger og udfylder hullet i kæben, går i opløsning. Det kan gøre meget ondt. Tilstanden hedder "dry socket" og består af en tør knoglelomme, hvor mundhulens bakterier vandrer ned i hullet og sætter sig fast på knoglen. Det kan behandles ved at rense og skylle samt lægge et lokalt desinficerende og smertestillende medikament ned i hullet på et lille stykke gaze.

Vi skal dog understrege, at der er meget lille risiko for alvorlige komplikationer efter fjernelse af en visdomstand

Læs mere: 

Finansering

Vidste du at vi også tilbyder finansiering af dine behandlinger?
Tryk her for at læse mere 

Din tandlæge på Frederiksberg

Vi gør os meget umage for, at vores patienter føler sig trygge, samt at behandlingerne foregår i en personlig atmosfære. Vi får dejlig, positiv feedback fra vores søde patienter. De fleste nye patienter henvender sig til klinikken via anbefalinger.

Som patient hos Frederiksberg Tandlægerne kan du altid få en akut tid samme dag, hvis du ringer i god tid. 

Vi kan hjælpe dig med at finansiere eventuel tandbehandling. 

Rabatordninger

Studerende med et gyldigt studiekort kan hos os få 15 % studierabat på de frie ydelser, altså de tandbehandlinger, hvor man ikke får sygesikringstilskud.

Vi tilbyder også firmarabat til virksomheder.

Kontakt klinikken, hvis du vil høre mere om vores priser og rabatordninger.