Kære patient

Vores klinik er igen åben for undersøgelser og behandlinger efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Du kan være helt tryg ved at komme på klinikken, da vi bruger de nødvendige værnemidler.

Det er meget vigtigt ved tidsbestillingen at fortælle os, om du er i en særligt sårbar gruppe, så vi kan tage hensyn til det i vores planlægning.

Du kan læse mere om særligt sårbare grupper https://www.sst.dk/da/corona/saerlige-risikogrupper

Du skal melde afbud, hvis du udviser symptomer herunder feber, ondt i halsen, hoste/ luftvejsbesvær, forkølelse, muskelsmerter og hovedpine. Når du har været symptomfri i mindst 48 timer kan du bestille en ny tid.

Bemærk venligst ny telefontid dagligt mellem kl. 8.30 - kl. 12.30. Efter kl. 12.30 Indtal venligst besked på svareren udenfor telefontid.

Hvad kan gå galt, når en visdomstand skal fjernes?

Normalt er det ufarligt at få fjernet en visdomstand. Men ligesom ved alle andre operationer er der en lille risiko for komplikationer. Det bliver du altid oplyst om, inden behandlingen påbegyndes.

I uheldige tilfælde kan der opstå betændelse i såret. Det kan give dunkende og stærke smerter. Hvis betændelsen er kraftig, bliver man utilpas og får feber. Der vil opstå en karakteristisk dårlig smag og dårlig ånde. Her er det nødvendigt at komme til kontrol og efterbehandling hos tandlægen, så vi kan hjælpe med at fjerne smerterne. Eventuelt skal man have antibiotika.

I sjældne tilfælde er der en lille risiko for beskadigelse af følenerven, som kan ligge placeret tæt på underkæbevisdomstandens rod. Det kan resultere i snurren, en sovende fornemmelse eller følelsesløshed i en del af underlæben. Heldigvis er sådanne følelsesforstyrrelser oftest forbigående, men i enkelte tilfælde kan de være vedvarende, og det kan være meget generende.

Det kan også ske, at den prop af størknet blod, der ligger og udfylder hullet i kæben, går i opløsning. Det kan gøre meget ondt. Tilstanden hedder "dry socket" og består af en tør knoglelomme, hvor mundhulens bakterier vandrer ned i hullet og sætter sig fast på knoglen. Det kan behandles ved at rense og skylle samt lægge et lokalt desinficerende og smertestillende medikament ned i hullet på et lille stykke gaze.

Vi skal dog understrege, at der er meget lille risiko for alvorlige komplikationer efter fjernelse af en visdomstand

Læs mere: 

Finansering

Vidste du at vi også tilbyder finansiering af dine behandlinger?
Tryk her for at læse mere 

Din tandlæge på Frederiksberg

Vi gør os meget umage for, at vores patienter føler sig trygge, samt at behandlingerne foregår i en personlig atmosfære. Vi får dejlig, positiv feedback fra vores søde patienter. De fleste nye patienter henvender sig til klinikken via anbefalinger.

Som patient hos Frederiksberg Tandlægerne kan du altid få en akut tid samme dag, hvis du ringer i god tid. 

Vi kan hjælpe dig med at finansiere eventuel tandbehandling. 

Rabatordninger

Studerende med et gyldigt studiekort kan hos os få 15 % studierabat på de frie ydelser, altså de tandbehandlinger, hvor man ikke får sygesikringstilskud.

Vi tilbyder også firmarabat til virksomheder.

Kontakt klinikken, hvis du vil høre mere om vores priser og rabatordninger.