Alle tandlæger i Danmark har fra sundhedsmyndighederne fået besked på kun at behandle kritiske patienter. Det gælder fra nu og muligvis frem til slutningen af juni 2020. Det betyder, at vi i den periode ikke laver f.eks. rutinemæssige eftersyn og tandrensninger. Disse behandlinger udskydes til slutningen af juni 2020.

Klinikken bliver ved med at være åben. Vi skal som tandlæger gennemføre kritiske funktioner som behandling af traumer i tænder og mund, smerter, infektioner, rodbetændelse samt svære tilfælde af caries og parodontose. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger og igangværende bøjlebehandling samt hævelser og sår i munden, som ikke heler. Ring hvis du er i tvivl!

Vi henstiller også til, at du følger anbefalingerne på www.coronavirus.dk.
Du skal melde afbud, hvis du udviser symptomer herunder feber, ondt i halsen, muskelsmerter, hovedpine, hoste/ luftvejsbesvær eller forkølelse, der kan give mistanke om COVID-19 infektion. Patienter, der har et akut tandlægebehandlingsbehov, men er under mistanke om smitte med COVID- 19, skal henvises til egen læge, hvis behandlingen ikke kan vente.

Du skal vide, at du trygt kan gå til behandling på vores klinik. Vi holder os løbende opdateret og følger alle infektionshygiejniske retningslinjer, og bruger de nødvendige værnemidler, så smitteoverførsel undgås.

De bedste hilsner fra Frederiksberg Tandlægerne

Efter operativ fjernelse af en visdomstand

Det er almindeligt at have ondt og være hævet i nogle dage efter en visdomstandsoperation. Det kan også være svært at gabe normalt.

Det er en god idé at tage en sygedag og undgå sport de første par dage, og i det hele taget forholde sig i ro, så risikoen for efterblødning mindskes.

Normalt kan smertestillende piller tage ubehaget. Det er naturligvis også vigtigt at følge de retningslinier vi har givet til at holde rent omkring såret.

I få tilfælde risikerer man et blåt mærke i ansigtet, et såkaldt hæmatom. Hvis det sker, er det en god ide at lægge et varmt omslag på kinden. Det får misfarvningen til at forsvinde hurtigere.

Man skal undgå at tygge sin mad i den opererede side, så der ikke samler sig for mange madrester i såret. Sker det, kan man få dårlig smag i munden. Skyl grundigt med Klorhexidin 0,1 % indtil stingene er fjernet. Når man skyller med Klorhexidin, er det vigtigt at bruge en tandpasta uden skummiddel, fx Zendium, da skummidlet nedsætter Klorhexidinens bakteriehæmmende effekt.

Læs mere: 

Finansering

Vidste du at vi også tilbyder finansiering af dine behandlinger?
Tryk her for at læse mere 

Din tandlæge på Frederiksberg

Vi gør os meget umage for, at vores patienter føler sig trygge, samt at behandlingerne foregår i en personlig atmosfære. Vi får dejlig, positiv feedback fra vores søde patienter. De fleste nye patienter henvender sig til klinikken via anbefalinger.

Som patient hos Frederiksberg Tandlægerne kan du altid få en akut tid samme dag, hvis du ringer i god tid. 

Vi kan hjælpe dig med at finansiere eventuel tandbehandling. 

Rabatordninger

Studerende med et gyldigt studiekort kan hos os få 15 % studierabat på de frie ydelser, altså de tandbehandlinger, hvor man ikke får sygesikringstilskud.

Vi tilbyder også firmarabat til virksomheder.

Kontakt klinikken, hvis du vil høre mere om vores priser og rabatordninger.