Efter operativ fjernelse af en visdomstand

Det er almindeligt at have ondt og være hævet i nogle dage efter en visdomstandsoperation. Det kan også være svært at gabe normalt.

Det er en god idé at tage en sygedag og undgå sport de første par dage, og i det hele taget forholde sig i ro, så risikoen for efterblødning mindskes.

Normalt kan smertestillende piller tage ubehaget. Det er naturligvis også vigtigt at følge de retningslinier vi har givet til at holde rent omkring såret.

I få tilfælde risikerer man et blåt mærke i ansigtet, et såkaldt hæmatom. Hvis det sker, er det en god ide at lægge et varmt omslag på kinden. Det får misfarvningen til at forsvinde hurtigere.

Man skal undgå at tygge sin mad i den opererede side, så der ikke samler sig for mange madrester i såret. Sker det, kan man få dårlig smag i munden. Skyl grundigt med Klorhexidin 0,1 % indtil stingene er fjernet. Når man skyller med Klorhexidin, er det vigtigt at bruge en tandpasta uden skummiddel, fx Zendium, da skummidlet nedsætter Klorhexidinens bakteriehæmmende effekt.

Læs mere: 

Finansiering

Vi er klar over, at det kan være en større udskrivning at få foretaget visse tandbehandlinger, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpress.

Vi ved også af erfaring, at mange risikerer at stå i en akut situation, som kræver handling her og nu. Når du skal have lavet en større tandbehandling, dækker de eksisterende tilskudsordninger ofte kun delvist eller slet ikke.

Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling. Mange af vores patienter vælger at få lavet en afbetalingsordning.
På den måde kan du afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien.

Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din tandbehandling på denne side.

Rabatordninger

Studerende med et gyldigt studiekort kan hos os få 15 % studierabat på de frie ydelser, altså de tandbehandlinger, hvor man ikke får sygesikringstilskud.

Vi tilbyder også firmarabat til virksomheder.

Vi er medlem af