Afbud/udeblivelser

Afbud bedes meddelt klinikken hurtigst muligt og helst dagen før, såfremt du er forhindret i at møde til den aftalte tid.

Det giver os mulighed for at tilbyde tiden til en anden patient. 

Meddel dit afbud på telefon 35398585.


Hvis du som patient udebliver fra en aftale eller ikke får meldt rettidigt afbud, det vil sige senest to timer inden aftalt behandling, er vi ifølge gældende sygesikringsoverenskomst berettigede til at opkræve et gebyr på 234 kr. 
Udeblivelseshonoraret stiger, hvis der er afsat mere end 30 minutter til behandlingen.

Der tillægges yderligere 218 kr. pr. 15. minut for aftaler, som strækker sig ud over de første 30 minutter. 


Du vil dog maksimalt skulle betale samlet for 60 minutter. Det bringer p.t. det maksimale udeblivelseshonorar op på 676 kr. *. Et beløb som langt fra dækker omsætningstabet og de faktiske udgifter, vi har ved at have en tom tandlægestol.

Så husk at meddele os dit afbud i tide – og få med det samme en ny tid som passer dig bedre.
(*udregnet på baggrund af overenskomsten for 2016 mellem Dansk Tandlægeforening og Den Offentlige Sygesikring. Satserne reguleres årligt).

Hos os er du altid i gode hænder – Vi ser frem til at møde dig!

Patientvejledninger

Herunder kan du se de patientvejledninger vi stiller til rådighed for dig som patient før og efter de forskellige behandlinger.

Patientvejledning

Frederiksberg Tandlægerne ApS

Vi lægger stor vægt på høj faglighed, dygtigt tandlægehåndværk og en ordentlig behandling af patienterne. Klinikkens kodeord er professionalisme, respekt, empati og ordentlighed.

Frederiksberg Tandlægerne er en tandlægeklinik, hvor alle – både patienter og medarbejdere – har lyst til at komme og føler sig trygge.