Alle tandlæger i Danmark har fra sundhedsmyndighederne fået besked på kun at behandle kritiske patienter. Det gælder fra nu og muligvis frem til slutningen af juni 2020. Det betyder, at vi i den periode ikke laver f.eks. rutinemæssige eftersyn og tandrensninger. Disse behandlinger udskydes til slutningen af juni 2020.

Klinikken bliver ved med at være åben. Vi skal som tandlæger gennemføre kritiske funktioner som behandling af traumer i tænder og mund, smerter, infektioner, rodbetændelse samt svære tilfælde af caries og parodontose. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger og igangværende bøjlebehandling samt hævelser og sår i munden, som ikke heler. Ring hvis du er i tvivl!

Vi henstiller også til, at du følger anbefalingerne på www.coronavirus.dk.
Du skal melde afbud, hvis du udviser symptomer herunder feber, ondt i halsen, muskelsmerter, hovedpine, hoste/ luftvejsbesvær eller forkølelse, der kan give mistanke om COVID-19 infektion. Patienter, der har et akut tandlægebehandlingsbehov, men er under mistanke om smitte med COVID- 19, skal henvises til egen læge, hvis behandlingen ikke kan vente.

Du skal vide, at du trygt kan gå til behandling på vores klinik. Vi holder os løbende opdateret og følger alle infektionshygiejniske retningslinjer, og bruger de nødvendige værnemidler, så smitteoverførsel undgås.

De bedste hilsner fra Frederiksberg Tandlægerne

Visdomstænder

Langt de fleste får visdomstænder i 17-25 års alderen.

Desværre er der ikke altid plads til disse tænder, da det moderne menneske har udviklet kortere kæber end fortidsmennesket.

Hvis tænderne ligger sådan i kæben, at de aldrig bryder frem, lader man dem oftest ligge. Hvis de derimod er delvist frembrudt og mere eller mindre dækket af tandkød, ser vi ofte, at der kan opstå problemer. Hvis problemerne er tilbagevendende, er det nødvendigt at fjerne tanden.

Tandlægen vil tage røntgenbilleder, så vi kan vurdere, om det er sandsynligt, at tanden kan bryde helt frem. Såfremt den skal fjernes, får man samtidig værdifuld information om tandens hældning, røddernes form, retning samt deres relation til den store nerve, der ligger i underkæben.

Vi kan i første omgang forsøge at afhjælpe symptomerne ved at rense grundigt omkring tanden, skylle med en bakteriedræbende væske/ gel og eventuelt supplere med en recept på antibiotika, hvis din almen tilstand er påvirket, og du for eksempel har feber.

Problemer med visdomstænderne

Problemer med visdomstænderne kan have forskellig karakter. Ved akutte problemer kan du få betændelse i det omgivende tandkød. Den viser sig ved smerter, hævelse, rødme og eventuelt problemer med at åbne munden. Desuden kan du have symptomer, der minder om halsbetændelse.

Vi kan i første omgang forsøge at afhjælpe symptomerne ved at rense grundigt omkring tanden, skylle med en bakteriedræbende væske/ gel og eventuelt supplere med en recept på antibiotika.

De mere langsomt udviklede problemer mærker man sjældent noget til, før de er fremskredne. Eksempelvis kan visdomstanden med tiden være årsag til udvikling af parodontose eller caries, der giver problemer for tanden foran.

Læs mere: 

Finansering

Vidste du at vi også tilbyder finansiering af dine behandlinger?
Tryk her for at læse mere 

Din tandlæge på Frederiksberg

Vi gør os meget umage for, at vores patienter føler sig trygge, samt at behandlingerne foregår i en personlig atmosfære. Vi får dejlig, positiv feedback fra vores søde patienter. De fleste nye patienter henvender sig til klinikken via anbefalinger.

Som patient hos Frederiksberg Tandlægerne kan du altid få en akut tid samme dag, hvis du ringer i god tid. 

Vi kan hjælpe dig med at finansiere eventuel tandbehandling. 

Rabatordninger

Studerende med et gyldigt studiekort kan hos os få 15 % studierabat på de frie ydelser, altså de tandbehandlinger, hvor man ikke får sygesikringstilskud.

Vi tilbyder også firmarabat til virksomheder.

Kontakt klinikken, hvis du vil høre mere om vores priser og rabatordninger.