Kære patient

Vores klinik er igen åben for undersøgelser og behandlinger efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Du kan være helt tryg ved at komme på klinikken, da vi bruger de nødvendige værnemidler.

Det er meget vigtigt ved tidsbestillingen at fortælle os, om du er i en særligt sårbar gruppe, så vi kan tage hensyn til det i vores planlægning.

Du kan læse mere om særligt sårbare grupper https://www.sst.dk/da/corona/saerlige-risikogrupper

Du skal melde afbud, hvis du udviser symptomer herunder feber, ondt i halsen, hoste/ luftvejsbesvær, forkølelse, muskelsmerter og hovedpine. Når du har været symptomfri i mindst 48 timer kan du bestille en ny tid.

Bemærk venligst ny telefontid dagligt mellem kl. 8.30 - kl. 12.30. Efter kl. 12.30 Indtal venligst besked på svareren udenfor telefontid.

Visdomstænder

Langt de fleste får visdomstænder i 17-25 års alderen.

Desværre er der ikke altid plads til disse tænder, da det moderne menneske har udviklet kortere kæber end fortidsmennesket.

Hvis tænderne ligger sådan i kæben, at de aldrig bryder frem, lader man dem oftest ligge. Hvis de derimod er delvist frembrudt og mere eller mindre dækket af tandkød, ser vi ofte, at der kan opstå problemer. Hvis problemerne er tilbagevendende, er det nødvendigt at fjerne tanden.

Tandlægen vil tage røntgenbilleder, så vi kan vurdere, om det er sandsynligt, at tanden kan bryde helt frem. Såfremt den skal fjernes, får man samtidig værdifuld information om tandens hældning, røddernes form, retning samt deres relation til den store nerve, der ligger i underkæben.

Vi kan i første omgang forsøge at afhjælpe symptomerne ved at rense grundigt omkring tanden, skylle med en bakteriedræbende væske/ gel og eventuelt supplere med en recept på antibiotika, hvis din almen tilstand er påvirket, og du for eksempel har feber.

Problemer med visdomstænderne

Problemer med visdomstænderne kan have forskellig karakter. Ved akutte problemer kan du få betændelse i det omgivende tandkød. Den viser sig ved smerter, hævelse, rødme og eventuelt problemer med at åbne munden. Desuden kan du have symptomer, der minder om halsbetændelse.

Vi kan i første omgang forsøge at afhjælpe symptomerne ved at rense grundigt omkring tanden, skylle med en bakteriedræbende væske/ gel og eventuelt supplere med en recept på antibiotika.

De mere langsomt udviklede problemer mærker man sjældent noget til, før de er fremskredne. Eksempelvis kan visdomstanden med tiden være årsag til udvikling af parodontose eller caries, der giver problemer for tanden foran.

Læs mere: 

Finansering

Vidste du at vi også tilbyder finansiering af dine behandlinger?
Tryk her for at læse mere 

Din tandlæge på Frederiksberg

Vi gør os meget umage for, at vores patienter føler sig trygge, samt at behandlingerne foregår i en personlig atmosfære. Vi får dejlig, positiv feedback fra vores søde patienter. De fleste nye patienter henvender sig til klinikken via anbefalinger.

Som patient hos Frederiksberg Tandlægerne kan du altid få en akut tid samme dag, hvis du ringer i god tid. 

Vi kan hjælpe dig med at finansiere eventuel tandbehandling. 

Rabatordninger

Studerende med et gyldigt studiekort kan hos os få 15 % studierabat på de frie ydelser, altså de tandbehandlinger, hvor man ikke får sygesikringstilskud.

Vi tilbyder også firmarabat til virksomheder.

Kontakt klinikken, hvis du vil høre mere om vores priser og rabatordninger.