Kære patient

Vores klinik er igen åben for undersøgelser og behandlinger efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Du kan være helt tryg ved at komme på klinikken, da vi bruger de nødvendige værnemidler.

Det er meget vigtigt ved tidsbestillingen at fortælle os, om du er i en særligt sårbar gruppe, så vi kan tage hensyn til det i vores planlægning.

Du kan læse mere om særligt sårbare grupper https://www.sst.dk/da/corona/saerlige-risikogrupper

Du skal melde afbud, hvis du udviser symptomer herunder feber, ondt i halsen, hoste/ luftvejsbesvær, forkølelse, muskelsmerter og hovedpine. Når du har været symptomfri i mindst 48 timer kan du bestille en ny tid.

Bemærk venligst ny telefontid dagligt mellem kl. 8.30 - kl. 12.30. Efter kl. 12.30 Indtal venligst besked på svareren udenfor telefontid.

Tandproteser

Der er forskellige typer af aftagelige proteser til forskellige behov. Der er helproteser og delproteser. Der er også forskel i pris og kvalitet. Spørg os til råds, og vi vil fortælle dig om de forskellige muligheder, der er for behandling samt for priserne. Vi rådgiver og vejleder altid vores patienter ud fra de individuelle behov og fortæller naturligvis, hvis der er behov for en tandprotese.

Fastsiddende tandproteser

Ved hjælp af tandimplantatteknikken kan man få fastsiddende tandproteser. Det er en lettelse at få en implantatbåret protese, hvis man døjer med proteser, som løsner sig fx ved tale, og når man spiser. Protesen sidder fast ved, at den klikkes fast ned over tandimplantater, som er en slags kunstige tandrødder. Herved genoprettes evnen til at tygge sikkert og godt, smagssansen forbedres, da protesen fylder mindre og æstetikken forbedres. Man kan sammenligne protesen med sine naturlige tænder.

Løstsiddende tandproteser

Fælles for proteser er, at de erstatter tænder, der er mistet. De hjælper med til, at man stadig kan tale normalt og tygge sin mad. Kinder og læber fyldes ud, så ens ansigt bevarer sit udseende.

Forundersøgelse

Inden vi laver proteser, forudgås det altid af en omhyggelig undersøgelse. Kæber, kæbeled, sammenbid og slimhinder undersøges og analyseres. Der tages røntgen og aftryk af mund og tænder både foroven og forneden. Vi afstemmer forventninger til udseende, funktion og prognose.

Tilpasning af protesen

Når protesen er lavet færdig hos tandteknikeren og skal udleveres til patienten, er det tit nødvendigt, med konsultationer på klinikken i dagene efter, for at få justeringer af protesen. Der skal slibes lidt dér, hvor der kommer små tryksår. Det gentages, indtil protese og gummer passer helt rigtigt sammen. Det hårde protesemateriale passer sjældent fra start 100 % til den bløde, bevægelige slimhinde i mundhulen. Der er inkluderet 3 justeringer i den aftalte pris. Du må være forberedt på at skulle betale ekstra for de konsultationer, der derudover måtte være behov for, idet der så vil være tale om et kompliceret tilfælde. Det er sjældent, der er behov for mere end de 3 ekstra besøg. 

På længere sigt 

Hvis der samtidig trækkes tænder ud, når man begynder protesebehandlingen, skal man være opmærksom på, at protesen skal underfores efter 3-6 måneder. Gummen svinder ind, når tænder mistes, og protesen holder med tiden op med at passe til underlaget. Derfor lægger man nyt materiale ind under protesen, så den ligger godt an mod gummen igen. Denne behandling er ikke inkluderet i den oprindelige protesepris. Man skal være opmærksom på, at man fortsat bør komme til undersøgelser hos tandlægen, selv om man er tandløs og har helproteser. Grunden er, at det er vigtigt at undersøge mundhule, svælg og slimhinder, med henblik på at finde og forebygge eventuelle problemer som for eksempel svamp og slimhindeforandringer med celleforandringer, som kan udvikle sig til mundhulekræft.

Finansering

Vidste du at vi også tilbyder finansiering af dine behandlinger?
Tryk her for at læse mere 

Din tandlæge på Frederiksberg

Vi gør os meget umage for, at vores patienter føler sig trygge, samt at behandlingerne foregår i en personlig atmosfære. Vi får dejlig, positiv feedback fra vores søde patienter. De fleste nye patienter henvender sig til klinikken via anbefalinger.

Som patient hos Frederiksberg Tandlægerne kan du altid få en akut tid samme dag, hvis du ringer i god tid. 

Vi kan hjælpe dig med at finansiere eventuel tandbehandling. 

Rabatordninger

Studerende med et gyldigt studiekort kan hos os få 15 % studierabat på de frie ydelser, altså de tandbehandlinger, hvor man ikke får sygesikringstilskud.

Vi tilbyder også firmarabat til virksomheder.

Kontakt klinikken, hvis du vil høre mere om vores priser og rabatordninger.