Alle tandlæger i Danmark har fra sundhedsmyndighederne fået besked på kun at behandle kritiske patienter. Det gælder fra nu og muligvis frem til slutningen af juni 2020. Det betyder, at vi i den periode ikke laver f.eks. rutinemæssige eftersyn og tandrensninger. Disse behandlinger udskydes til slutningen af juni 2020.

Klinikken bliver ved med at være åben. Vi skal som tandlæger gennemføre kritiske funktioner som behandling af traumer i tænder og mund, smerter, infektioner, rodbetændelse samt svære tilfælde af caries og parodontose. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger og igangværende bøjlebehandling samt hævelser og sår i munden, som ikke heler. Ring hvis du er i tvivl!

Vi henstiller også til, at du følger anbefalingerne på www.coronavirus.dk.
Du skal melde afbud, hvis du udviser symptomer herunder feber, ondt i halsen, muskelsmerter, hovedpine, hoste/ luftvejsbesvær eller forkølelse, der kan give mistanke om COVID-19 infektion. Patienter, der har et akut tandlægebehandlingsbehov, men er under mistanke om smitte med COVID- 19, skal henvises til egen læge, hvis behandlingen ikke kan vente.

Du skal vide, at du trygt kan gå til behandling på vores klinik. Vi holder os løbende opdateret og følger alle infektionshygiejniske retningslinjer, og bruger de nødvendige værnemidler, så smitteoverførsel undgås.

De bedste hilsner fra Frederiksberg Tandlægerne

Tandblegning

Få hvidere tænder 

Vil du have hvidere tænder, er det muligt ved hjælp af tandlægekontrolleret hjemmeblegning.

Inden vi begynder blegningen, tager vi farveprøver og kliniske fotos af tænderne, så vi kan vurdere effekten af behandlingen, når den er afsluttet.

Vi skal herefter tage aftryk af tænderne til individuelle blegeskinner. Vi renser tænderne grundigt, inden vi starter behandlingen, så behandlingen kan virke intensivt og jævnt overalt på tandfladerne.

Vi instruerer dig grundigt i, hvad du selv gør derhjemme. Blegemidlet er en tyktflydende gel, der skal have mulighed for at virke 1-2 gange dagligt i samlet cirka en times tid. Processen tager op til 10-14 dage, måske lidt længere hvis du vil have et endnu lysere resultat.

Der er næsten ingen bivirkninger. Dog kan du opleve, at tænderne bliver følsomme. I så fald udsætter du blegningen et par dage, til symptomerne er væk. Vi udleverer en tandpasta, som kan dæmpe generne fra de eventuelle symptomer. Du kan også lave en desensibiliseringsbehandling, som ofte afhjælper symptomerne med det samme.

Det er forskelligt, hvor længe blegningen holder. Det afhænger meget af dine vaner. 

Du kan også få indvendig tandblegning.

Finansering

Vidste du at vi også tilbyder finansiering af dine behandlinger?
Tryk her for at læse mere 

Sådan finder du os

Bemærk venligst at der er parkeringsbegrænsning på 2 timer i Frederiksberg Kommune.

Metrostation: Frederiksberg st. 
Buslinier: Frederiksberg st. bus 18, 74 og 30.
Helgesvej 18 og 74.