Tandblegning

Få hvidere tænder 

Vil du have hvidere tænder, er det muligt ved hjælp af tandlægekontrolleret hjemmeblegning.

Inden vi begynder blegningen, tager vi farveprøver og kliniske fotos af tænderne, så vi kan vurdere effekten af behandlingen, når den er afsluttet.

Vi skal herefter tage aftryk af tænderne til individuelle blegeskinner. Vi renser tænderne grundigt, inden vi starter behandlingen, så behandlingen kan virke intensivt og jævnt overalt på tandfladerne.

Vi instruerer dig grundigt i, hvad du selv gør derhjemme. Blegemidlet er en tyktflydende gel, der skal have mulighed for at virke 1-2 gange dagligt i samlet cirka en times tid. Processen tager op til 10-14 dage, måske lidt længere hvis du vil have et endnu lysere resultat.

Der er næsten ingen bivirkninger. Dog kan du opleve, at tænderne bliver følsomme. I så fald udsætter du blegningen et par dage, til symptomerne er væk. Vi udleverer en tandpasta, som kan dæmpe generne fra de eventuelle symptomer. Du kan også lave en desensibiliseringsbehandling, som ofte afhjælper symptomerne med det samme.

Det er forskelligt, hvor længe blegningen holder. Det afhænger meget af dine vaner. 

Du kan også få indvendig tandblegning.

Finansiering

Vi er klar over, at det kan være en større udskrivning at få foretaget visse tandbehandlinger, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpress.

Vi ved også af erfaring, at mange risikerer at stå i en akut situation, som kræver handling her og nu. Når du skal have lavet en større tandbehandling, dækker de eksisterende tilskudsordninger ofte kun delvist eller slet ikke.

Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling. Mange af vores patienter vælger at få lavet en afbetalingsordning.
På den måde kan du afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien.

Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din tandbehandling på denne side.

Rabatordninger

Studerende med et gyldigt studiekort kan hos os få 15 % studierabat på de frie ydelser, altså de tandbehandlinger, hvor man ikke får sygesikringstilskud.

Vi tilbyder også firmarabat til virksomheder.

Vi er medlem af

Sådan finder du os

Bemærk venligst at der er parkeringsbegrænsning på 2 timer i Frederiksberg Kommune.

Metrostation: Frederiksberg st. 
Buslinier: Frederiksberg st. bus 18, 74 og 30.
Helgesvej 18 og 74.