Kære patient

Vores klinik er igen åben for undersøgelser og behandlinger efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Du kan være helt tryg ved at komme på klinikken, da vi bruger de nødvendige værnemidler.

Det er meget vigtigt ved tidsbestillingen at fortælle os, om du er i en særligt sårbar gruppe, så vi kan tage hensyn til det i vores planlægning.

Du kan læse mere om særligt sårbare grupper https://www.sst.dk/da/corona/saerlige-risikogrupper

Du skal melde afbud, hvis du udviser symptomer herunder feber, ondt i halsen, hoste/ luftvejsbesvær, forkølelse, muskelsmerter og hovedpine. Når du har været symptomfri i mindst 48 timer kan du bestille en ny tid.

Bemærk venligst ny telefontid dagligt mellem kl. 8.30 - kl. 12.30. Efter kl. 12.30 Indtal venligst besked på svareren udenfor telefontid.

Tandblegning

Få hvidere tænder 

Vil du have hvidere tænder, er det muligt ved hjælp af tandlægekontrolleret hjemmeblegning.

Inden vi begynder blegningen, tager vi farveprøver og kliniske fotos af tænderne, så vi kan vurdere effekten af behandlingen, når den er afsluttet.

Vi skal herefter tage aftryk af tænderne til individuelle blegeskinner. Vi renser tænderne grundigt, inden vi starter behandlingen, så behandlingen kan virke intensivt og jævnt overalt på tandfladerne.

Vi instruerer dig grundigt i, hvad du selv gør derhjemme. Blegemidlet er en tyktflydende gel, der skal have mulighed for at virke 1-2 gange dagligt i samlet cirka en times tid. Processen tager op til 10-14 dage, måske lidt længere hvis du vil have et endnu lysere resultat.

Der er næsten ingen bivirkninger. Dog kan du opleve, at tænderne bliver følsomme. I så fald udsætter du blegningen et par dage, til symptomerne er væk. Vi udleverer en tandpasta, som kan dæmpe generne fra de eventuelle symptomer. Du kan også lave en desensibiliseringsbehandling, som ofte afhjælper symptomerne med det samme.

Det er forskelligt, hvor længe blegningen holder. Det afhænger meget af dine vaner. 

Du kan også få indvendig tandblegning.

Finansering

Vidste du at vi også tilbyder finansiering af dine behandlinger?
Tryk her for at læse mere 

Sådan finder du os

Bemærk venligst at der er parkeringsbegrænsning på 2 timer i Frederiksberg Kommune.

Metrostation: Frederiksberg st. 
Buslinier: Frederiksberg st. bus 18, 74 og 30.
Helgesvej 18 og 74.