Kære patient

Vores klinik er igen åben for undersøgelser og behandlinger efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Du kan være helt tryg ved at komme på klinikken, da vi bruger de nødvendige værnemidler.

Det er meget vigtigt ved tidsbestillingen at fortælle os, om du er i en særligt sårbar gruppe, så vi kan tage hensyn til det i vores planlægning.

Du kan læse mere om særligt sårbare grupper https://www.sst.dk/da/corona/saerlige-risikogrupper

Du skal melde afbud, hvis du udviser symptomer herunder feber, ondt i halsen, hoste/ luftvejsbesvær, forkølelse, muskelsmerter og hovedpine. Når du har været symptomfri i mindst 48 timer kan du bestille en ny tid.

Bemærk venligst ny telefontid dagligt mellem kl. 8.30 - kl. 12.30. Efter kl. 12.30 Indtal venligst besked på svareren udenfor telefontid.

Patientvejledning ved rodbehandling

Tænderne kan blive udsat for skader, der resulterer i, at nerven i tanden går til grunde. Det er meget smertefuldt og kræver, at vi fjerner årsagen til smerterne.

Når en tand bliver rodbehandlet, renser vi indersiden af tandens rod med små file i forsøg på at fjerne infektionen i roden. Ofte er behandlingen delt op i en udrensning og et efterfølgende besøg, hvor tanden rodfyldes.

I den mellemliggende periode får tanden og roden en midlertidig bakteriedræbende fyldning, der hjælper med til at fjerne infektionen. Rodbehandlingen lykkes ved optimale forhold i op til 90 % af tilfældene for hver rodkanal. Visse rødder kan være vanskelige at behandle grundet formen på roden eller betændelsens størrelse.

Prisen for en rodbehandling afhænger af antal rødder.

Efter rodbehandlingen

Tanden observeres i 6 til 12 måneder for kontrollere, at behandlingen er vellykket. Hvis behandlingen er mislykket, kan man forsøge at genbehandle roden eller operere rodspidsen, men i værste fald mister du tanden.
De fleste rodbehandlede tænder bør senere have en krone. Prisen på den efterfølgende krone vil være mellem 4.500 og 6.500 kroner.

Behandlingsalternativer

Hvis man ikke ønsker en rodbehandling, eller den syge tand skønnes at være for dårlig, bør den fjernes, da den udgør en sundhedsrisiko. Ubehandlede døde tænder giver betændelse i kæberne, som kan udvikle sig alvorligt.    

Læs mere: 

Finansering

Vidste du at vi også tilbyder finansiering af dine behandlinger?
Tryk her for at læse mere 

Din tandlæge på Frederiksberg

Vi gør os meget umage for, at vores patienter føler sig trygge, samt at behandlingerne foregår i en personlig atmosfære. Vi får dejlig, positiv feedback fra vores søde patienter. De fleste nye patienter henvender sig til klinikken via anbefalinger.

Som patient hos Frederiksberg Tandlægerne kan du altid få en akut tid samme dag, hvis du ringer i god tid. 

Vi kan hjælpe dig med at finansiere eventuel tandbehandling. 

Rabatordninger

Studerende med et gyldigt studiekort kan hos os få 15 % studierabat på de frie ydelser, altså de tandbehandlinger, hvor man ikke får sygesikringstilskud.

Vi tilbyder også firmarabat til virksomheder.

Kontakt klinikken, hvis du vil høre mere om vores priser og rabatordninger.