Kære patient

Vores klinik er igen åben for undersøgelser og behandlinger efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Du kan være helt tryg ved at komme på klinikken, da vi bruger de nødvendige værnemidler.

Det er meget vigtigt ved tidsbestillingen at fortælle os, om du er i en særligt sårbar gruppe, så vi kan tage hensyn til det i vores planlægning.

Du kan læse mere om særligt sårbare grupper https://www.sst.dk/da/corona/saerlige-risikogrupper

Du skal melde afbud, hvis du udviser symptomer herunder feber, ondt i halsen, hoste/ luftvejsbesvær, forkølelse, muskelsmerter og hovedpine. Når du har været symptomfri i mindst 48 timer kan du bestille en ny tid.

Bemærk venligst ny telefontid dagligt mellem kl. 8.30 - kl. 12.30. Efter kl. 12.30 Indtal venligst besked på svareren udenfor telefontid.

Kroner på tænder med infraktioner

Få krone på inden tanden knækker 

Infraktioner er dybe mikrorevner, som kan være følger af gamle sølvfyldninger eller følger af traumer/ slag på tænderne. Infraktioner kan ikke altid behandles tilstrækkeligt med almindelige plastfyldninger.

Ofte vil disse tænder før eller siden give symptomer som tegn på, at de snart vil knække, eller at nerven i tanden er døende på grund af infraktionen. Din tandlæge vil ofte råde dig til at få en krone på en tand med kraftige infraktioner, inden symptomerne bliver så slemme, at tandens nerve tager skade, eller at tanden knækker.

Din tandlæge vil informere dig og vurdere, hvilken behandling der er den rigtige at foretage.

Sådan finder du os

Bemærk venligst at der er parkeringsbegrænsning på 2 timer i Frederiksberg Kommune.

Metrostation: Frederiksberg st. 
Buslinier: Frederiksberg st. bus 18, 74 og 30.
Helgesvej 18 og 74.