Hvad er Invisalign?

Invisalign er et tandbøjle-system, hvor du får et smukt og harmonisk smil ved at bære transparente specialfremstillede skinner i to-ugers intervaller. Skinnerne er ganske tynde og næsten ikke til at se, så du kan smile og føle dig komfortabel i løbet af bøjlebehandlingen. Hver gang du udskifter skinnerne, bevæger dine tænder sig lidt efter lidt mod den ønskede og forventede slutposition.

Dine regelmæssige behandlingskontroller hos Frederiksberg Tandlægerne vil sikre, at du gennem hele forløbet er tryg og fortrolig med tandreguleringen.

Invisalign tandbøjle-systemet baserer sig på en virtuel 3D Behandlingsplan, hvor man ved hjælp af computerteknologi kan lave en præcis beregning på den serie af bevægelser dine tænder vil foretage i løbet af behandlingen.

Hvordan planlægger man behandlingen?

Inden en eventuel behandling påbegyndes, tages der røntgenbilleder samt præcise aftryk af dine tænder. Disse danner basis for en analyse af, om dine tænder er egnede til en tandregulering med Invisalign systemet.

Desuden kan du, inden du begynder bøjlebehandlingen ud fra en computer-animation se, hvordan du kan forvente dit smil vil se ud, når du slutter din Invisalign behandling. 

Hvor lang tid tager behandlingen?

Tidshorisonten for behandlingen varierer alt efter kompleksiteten af behandlingsbehovet. Din behandler kan redegøre for dette efter analysen. Det er ikke ualmindeligt, at behandlingen varer op mod 6 måneder eller mere. Dette er dog væsentligt kortere tid end en typisk behandling med de konventionelle ”togskinner”.

Hvad er prisen?

Prisen stiger med kompleksiteten af behandlingen. Men som hovedregel kan prisen for bøjle-behandlingen sammenlignes med traditionelle faste bøjler. Den vil typisk ligge mellem 23.000 kr og 45.000 kr. Men hvis der kun er tale om en mindre tandregulering, starter prisen på 19.000 kr. Du er meget velkommen til at bestille en indledende konsultation hos Frederiksberg Tandlægerne for at få et skøn over prisen og behandlingens varighed.

Når det ønskede resultat er opnået, anbefales det, som ved enhver anden tandregulering, at tænderne holdes på plads. En lille metaltråd sættes fast bag på tænderne for at modvirke, at de vender tilbage til udgangspunktet. Eventuelt kombineres denne tråd med en natbøjle.

Du kan læse mere om Invisalign på producentens eget site. Du kan også få bøjlebehandling med Inmann Aligner

Sådan finder du os

Bemærk venligst at der er parkeringsbegrænsning på 2 timer i Frederiksberg Kommune.

Metrostation: Frederiksberg st. 
Buslinier: Frederiksberg st. bus 18, 74 og 30.
Helgesvej 18 og 74.