Kære patient

Vores klinik er igen åben for undersøgelser og behandlinger efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Du kan være helt tryg ved at komme på klinikken, da vi bruger de nødvendige værnemidler.

Det er meget vigtigt ved tidsbestillingen at fortælle os, om du er i en særligt sårbar gruppe, så vi kan tage hensyn til det i vores planlægning.

Du kan læse mere om særligt sårbare grupper https://www.sst.dk/da/corona/saerlige-risikogrupper

Du skal melde afbud, hvis du udviser symptomer herunder feber, ondt i halsen, hoste/ luftvejsbesvær, forkølelse, muskelsmerter og hovedpine. Når du har været symptomfri i mindst 48 timer kan du bestille en ny tid.

Bemærk venligst ny telefontid dagligt mellem kl. 8.30 - kl. 12.30. Efter kl. 12.30 Indtal venligst besked på svareren udenfor telefontid.

Indvendig tandblegning

Har du en misfarvet fortand? 

Mange mennesker går rundt med en stærkt misfarvet fortand som følge af en gammel rodbehandling eller efter at have slået tanden. En sådan tand kan lysnes ved hjælp af en intern blegning.

Vi borer den lille fyldning bort, som dækker rodfyldningen på tandens bagside. Herefter fjerner vi lidt af rodfyldningsmaterialet, så vi kan lægge et blegeindlæg ind i tanden. Du vil hurtigt kunne se, at tanden lysnes.

Vi gentager behandlingen med det lille blege-indlæg, indtil tanden har samme farve som resten af tænderne. Der er mange, der ikke kender til denne behandlingsmulighed. Tal med os om dine muligheder.

Finansering

Vidste du at vi også tilbyder finansiering af dine behandlinger?
Tryk her for at læse mere 

Sådan finder du os

Bemærk venligst at der er parkeringsbegrænsning på 2 timer i Frederiksberg Kommune.

Metrostation: Frederiksberg st. 
Buslinier: Frederiksberg st. bus 18, 74 og 30.
Helgesvej 18 og 74.