Indvendig tandblegning

Har du en misfarvet fortand? 

Mange mennesker går rundt med en stærkt misfarvet fortand som følge af en gammel rodbehandling eller efter at have slået tanden. En sådan tand kan lysnes ved hjælp af en intern blegning.

Vi borer den lille fyldning bort, som dækker rodfyldningen på tandens bagside. Herefter fjerner vi lidt af rodfyldningsmaterialet, så vi kan lægge et blegeindlæg ind i tanden. Du vil hurtigt kunne se, at tanden lysnes.

Vi gentager behandlingen med det lille blege-indlæg, indtil tanden har samme farve som resten af tænderne. Der er mange, der ikke kender til denne behandlingsmulighed. Tal med os om dine muligheder.

Finansiering

Vi er klar over, at det kan være en større udskrivning at få foretaget visse tandbehandlinger, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpress.

Vi ved også af erfaring, at mange risikerer at stå i en akut situation, som kræver handling her og nu. Når du skal have lavet en større tandbehandling, dækker de eksisterende tilskudsordninger ofte kun delvist eller slet ikke.

Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling. Mange af vores patienter vælger at få lavet en afbetalingsordning.
På den måde kan du afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien.

Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din tandbehandling på denne side.

Rabatordninger

Studerende med et gyldigt studiekort kan hos os få 15 % studierabat på de frie ydelser, altså de tandbehandlinger, hvor man ikke får sygesikringstilskud.

Vi tilbyder også firmarabat til virksomheder.

Vi er medlem af

Sådan finder du os

Bemærk venligst at der er parkeringsbegrænsning på 2 timer i Frederiksberg Kommune.

Metrostation: Frederiksberg st. 
Buslinier: Frederiksberg st. bus 18, 74 og 30.
Helgesvej 18 og 74.